Nyílt levél G. Sorosnak

Figyelj, Szarházi!

Most került ki a Demokrata hetilap legfrissebb számában megjelent interjú William Engdahllal, a Demokrata internetes portáljára (http://lovasistvan.hu/2017/10/01/william-engdahl-hogy-soros-meg-akarja-buktatni-az-orban-kormanyt-hat-persze/).

Engdahl ismer téged, mint a tenyerét. Nem egy könyvében írt rólad, jó részletesen.

Add ki gyorsan a 444.hu-nak, az Atlatszo.hu-nak és többi helyi támogatottjaidnak, hogy azonnal induljanak meg az „összeesküvés-elmélet”, „konteó-hívő” és egyéb, ilyenkor kötelező kűrökkel.

Te összeesküvő gazember.

1992 óta próbálom cikkekben felhívni a figyelmed valódi énedre.

Ami  egyáltalában nem volt nehéz, csak nem kellett a szememet letakarni. Hiszen egyetemedet már akkor rúgta ki Prágából Václav Klaus és fogadta be Antallka és aranyosan mosolygó teamje, majd látott bele később undort keltő vesédbe Mahathir Mohammad, aki akkor miniszterelnökként  Malajzia népét védte meg az ellen, amibe őket is belerántottad a dél-kelet-ázsiai válságod idején.

Szerencséd van, hogy nálunk egy olyan, évtizedeken át e tekintetben bávatag kormány vezeti az országot, amelyiknek veled kapcsolatban csak pár éve esett le a tantusz. De még mindig Gyuriznak. Ezért viszont legalább egyszer nyald meg a talpukat, hiszen te a névcseréddel egyértelművé tetted érzelmi szakításodat is születési közegedtől.

/Azon kommentelőknek, akiknek túl erős a megszólítás: Bayer Zsolt barátomtól és Deutsch Tamás, fideszes európai parlamenti képviselőtől tanultam, hogy a konzervatív jobboldalon az ilyen terminus technikusok rendben vannak. Úgyhogy náluk kifogásolják, ha bajuk van vele./