Lázár Jánosnak: Ne hamisítsák meg a Soros-tervről szóló nemzeti konzultációt!

Tisztelt Miniszter Úr!

A tegnapi, 99-ik Kormányinfón Ön beszélt a hamarosan induló nemzeti konzultációról is. Közölte, a Soros-tervről szóló kérdőívek november elejéig minden háztartásba eljutnak.

E konzultációban is Önök George Soros nevét „Soros György”-re hamisították.

Miért simogatják így azt a Sorost, aki angol értelemben vett első nevének  George-ra változtatásával egyértelművé tette, hogy nem kíván azonosulni születési közegével?

Mivel Ön is beletartozik a Fidesz/kormány azon közepébe és környezetébe, amelyre jellemző az ilyen ügyeknél a „fütyülök rá” és a Stockholm-szindróma ellenszenves elegye, felajánlom, hogy amennyiben megadja számlaszámát, ötezer forintot átutalok át Önnek arra az egyperces munkájára, hogy szól a miniszterelnöknek, ne használja már a Soros simogató György nevet. Ez 300 000 forintos órabérnek felel meg, ami talán Önnek sem elutasítandó.

Ha Sorost továbbra is Györgyözik, az kevésbé mutatja azt a valódi távolságot, ami George Soros és a mai társadalom között húzódik, és így akár gyengíthetik is e nemzeti konzultáció erejét.

Nem beszélve arról, hogy további lovakat adnak a lélekben alapvetően Soros-barát MTI és közszolgálati adóknak a 27 éve hozzátett sablon jelzők („Soros György, a magyar származású…”) állandó használatára, és olyan perverz szövegeket indukálnak egyes szerencsétlen jobboldali médiumokban, hogy azok úgy reklámozzák Andreas von Rétyi  „George Soros A multimilliárdos globális hálózata és az általunk ismert világ vége” című könyvet, hogy „Megjelent a Soros Györgyről szóló George Soros…”, stb.

Nem veszi észre vagy nem akarja észrevenni, hogy a nem létező kákán is az általa odatett kákákon rágódó balliberális média Önöknek ezt a névhamisítást soha, de soha nem veti a szemére? Holott sajnos annak az oldalnak a médiája messze jobban érti, hogy mi az érdeke, mint a jobboldal sajtója.

Az eddigi, Kormányinfóinak e helyütt, unortodox módon feltett kérdéseim esetében ismételten kértem, jelezze munkatársain keresztül, hogy jobb, ha nem teszek fel kérdéseket, de erre nem volt ideje vagy hajlandósága.

Így csak Csuhaj jó napot kívánok Önnek és várom számlaszámát.

  1. A nekem kipostázott konzultáción ki fogom javítani Soros Önök által meghamisított  „György” nevét „George”-ra, azaz Soros valamennyi hivatalos személyi okmányán megfelelő nevére.
Megosztás: