A világszerte ismert Otte professzor Merkel arcába robbantott: „Az AfD-re fogok szavazni”

INFO-DIREKT

Max Otte, nemzetközi elismertségnek örvendő német közgazdászprofesszor, befektetési alapkezelő, aki vezető német, brit és amerikai lapokban publikál, mint a Frankfurter Allgemeine Zeitung, a Financial Times Deutschland, a Times, a Harvard Business Review, és számos német közszolgálati  televízió rendszeres vendége.

Otte professzor igen nagy feltűnést keltett azzal, hogy azt nyilatkozta a Wall Street Online-nak, hogy az Alternatíva Németországért nevű pártra fog szavazni,

Elmondta, „Számomra az AfD olyan értékeket képvisel, amelyeket a CDU akkor képviselt, mint amikor 1991-ben abba beléptem”.

Közölte: „Soha nem hittem volna, hogy a CDU-kormny hazánkat ennyire meg tudta volna károsítani”. Kifejtette, elsősorban a CDU-nak a bevándorlásra, az euró megmentésére és az Oroszországgal való enyhülési politika tekintetében elfoglalt álláspontja miatt döntött úgy, hogy az AfD-re fog szavazni.

Kijelentette, amit most Merkelék csinálnak a bevándorlással az „katasztrofális. „Elpusztítják országunkat”, mondta.

A nagy pártok által elkövetett törvénysértéseket „elviselhetetleneknek” nevezte.

Elmondta, a jövőben számos hátrányra és ellenségeskedésre számít, amiért elmondta, az AfD-re fog szavazni.

A fősodratú médiumokat azzal vádolta, hogy igen sok torz képet festenek elsősorban a bevándorlással, bűnözéssel, Szíriával és Oroszországgal kapcsolatban.

 

 

Megosztás: