Közérdekű levél Rogán Antal kabinetminiszternek: legyen már egy picit bátor és felelősségteljes!

Tisztelt Rogán Úr!

A mai hírek szerint Gulyás Márton közvagyon rongáló és a biztonsági emberek szerint őket vágóeszközzel megsebesítő közszereplőnek  a Fővárosi Törvényszék 3,5 millió + 800 000 forint megfizetésére kötelezett két médiumot, amiért „privát életében” vájkáltak.

Ez az a bírósági rendszer, amely a vörösiszap katasztrófa ügyében indult büntetőeljárásban mindenkit felmentettek.

Ön a napokban egy tévéinterjúban azt mondta, hogy „Soros támogatásával zajlik egy felkészülés a polgári engedetlenségre, ami könnyen erőszakos zavargásokba csaphát át, mint Szerbiában és Macedóniában.” A mai Magyar Nemzet szerint is ezzel egyebek között Gulyás Mártonra célzott.

Mindazok, akik csak felszínesen is ismerik Soros szerepét a különböző országokban kirobbantott színes forradalmakban, feltétlenül egyetértenek Önnel.

De Ön a saját maga által elmondott veszélyt nem veszi komolyan.

Ha ez nem így lenne, tenne számos javaslatot az őszre várható rendzavarás megelőzésére.

Az egyik az lenne, hogy Handó Tündét, az Országos Bírói Hivatal elnökét azonnal eltávolíttatná hivatalából. Ugyanis ő a felelős a bírósági kinevezésekért és ő az, aki oly sok felelős pozícióra az Önök ellenségeit nevezte ki. Akik Gulyás Mártont mentegetik fel vagy utalnak át neki példátlanul hatalmas összegeket.

Hogy e Stockholm-szindrómás hölgy milyen csúszás-mászást rendezett például Cserni János kinevezéséhez vezető meghallgatáson, azt itt olvashatja: http://birosag.hu/sites/default/files/allomanyok/palyazatok/palyazati_jkv/dr._cserni_janos_fovarosi_it._eln._allasra_meghallg.jkv_.pdf

Cserni volt az, aki Bencsik Andrást 1990 óta azóta is egyetlen emberként börtönre ítélte véleménye leírásáéért. Az a Cserni, aki rendületlen Gyurcsány-imádó volt és indította el a még mindig elérhető Galamus honlapot, amelyen igazán tehetne egy kirándulást. Például belenézhet a nyitóoldal,amely „Hát már a szarkenés sem megy?” címmel Önnel indít.
http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=452126:hat-mar-a-szarkenes-se-megy&catid=9&Itemid=134

A hvg.hu Handóról szóló cikkének címe szerint „Handó Tünde úgy építi a bírói kart, a hogyan ő akarja” (http://hvg.hu/itthon/20170317_hando_tunde_obh).

Vagyis Önök nem csak kineveztek, de ott is tartanak az OBH élén egy nőt, aki egy olyan bírói rendszert vezet, melyet naponta támadnak Nyugatról, mint a Fidesz-diktatúra eszköze, miközben az a Gulyás-félék szolgálója.

Gulyás Mártont első fokon a Sándor-palota festékkel leöntése miatt száz óra közmunkára ítélték.

Ön mit gondol, a másodfokon mi történik Gulyással? Garantálom: pénzbüntetést kap, mert tudják, azt Gulyás röhögve kifizeti, míg az igazi visszatartó erő az lenne, ha ez a fizikai munkát rühellő ember éppen ilyen büntetést kapna. No meg a holló esete a másik hollóval…

Vagyis a Handó-féle rendszerrel Önök bátorítják ezt az embert, hogy következmények nélkül léphet fel erőszakosan.

Ugyanez a helyzet belügyminiszterükkel. Gulyás volt szintén az, aki aktivizálta magát a Szabadság-téri német megszállás emlékmű, illetve az előtte lévő, jogilag illegális hulladékokból felépített Eleven emlékmű ügyében.

Mit tesz az Önök belügyminisztere? Adófizetői pénzen az ország egyetlen illegális hulladékhelyét nem csak hogy nem szállítatja el, hanem még őrizteti is.

És akkor csodálkoznak, hogy ez milyen bátorítást adott az erőszakos „Liget-védőknek”, aki esetében személyes átfedés is van az előbb említett „emlékmű” kreálói között.

Továbbá: Pintér Sándor miniszter előbb említett tehetetlensége mindkét helyen felbátorította a „római parti mobilgát” ügyében tevékenykedő aktivistákat, akik még sok kínos perceket fognak Önöknek okozni a választási kampányban.

Úgyhogy két dolgot ajánlok Önnek: vagy ne panaszkodjon, hiszen azt egy felelős pozíció nélküli kávéházi társaság is megteheti, vagy lépjen és győzze meg az illetékeseket, hogy Handó Tündét távolítsák el posztjáról.

A másik: értessék meg Pintér Sándorral, hogy pontosan úgy viselkedjen a rendőröket megtámadó, festéket dobáló és egyéb erőszakos cselekményeket elkövetőkkel, beleértve az illegális hulladékhordókkal szemben, mint azt tennék Párizsban, Frankfurtban vagy Londonban.

Két dolgot viszont garantálok Önnek e levél kapcsán:

  1. Ön semmit nem fog lépni.
  2. Az e levelet olvasók óriási többsége egyetért az itt leírtakkal.
Megosztás: