A Roberts által „hibbant, önkontrollját vesztett kreténnek” nevezett Nikki Haley USA ENSZ-nagykövetet imádja agyon az ATV ma

Ha a háborús neokon héjáknak van még talán a neokon-cseléd John McCain és Lindsay Graham szenátoroknál is ellenszenvesebb, a világot az amerikai háborús gépezet profitja érdekében az atomháború felé lökő politikusa, az Nikki Haley, amerikai ENSZ nagykövet.

Róla Paul Craig Roberts, Reagan elnök volt pénzügyi államtitkára  szeptember 8-án írta ezeket:

„Hibbant, önkontrolját vesztett kretén”, „akinek egyetlen célja van, hogy feldühítse Oroszországot…Kérdezzük csak meg Napóleont vagy a Wehrmachtot, hogy mi Oroszország feldühítésének következménye”.

És: „Nikki Haley kinevezése nagyjából olyan, mint amikor a római birodalom összeomlása során a császár lovakat nevezett ki a szenátusba. Az amerikai „kongresszus és a végrehajtó ág szintén tele van lovakkal és lószarral. Az amerikai kormánynak meg esze nincs. Nyoma sincs annak. Vagy az erkölcsnek.”

A cikk ismertetése itt található: http://lovasistvan.hu/2017/09/09/kacagva-az-armageddonhoz-vezeto-uton/

A „béke és szeretet” egyháza, a korábban az SZDSZ-be szerelmes Hit Gyülekezete tulajdonában lévő ATV ma ismertette szintén ezen egyház kezében lévő Hetek című hetilapjában e háborús tébolyodottról megjelent, magasztaló cikkét.

Íme a bevezetés:

„Ismerje meg az amerikai külpolitika médiaarcát

Nikki Haley ENSZ-nagykövet azon kevés amerikai kormánytag közé tartozik, akiknek az elismertsége nemcsak hogy nem szenvedett idáig csorbát, de még növekedett is.”

A folytatás:

http://www.atv.hu/kulfold/20170910-ismerje-meg-az-amerikai-kulpolitika-mediaarca

 

 

 

 

Megosztás: