Segíteni tudunk Soros terroristának bélyegzéséhez!

Mint tegnap ismertettük a jó hírt: a washingtoni Fehér Ház internetes felületén petíció indult, hogy George Sorost bélyegezzék hivatalosan terroristának és vegyék el szervezetei vagyonát.

Az ezt ismertető cikk alapján írtuk, hogy az augusztus 20-án indult petíciót augusztus 30-ára már több mint ötvenezren írták alá. Ahhoz, hogy a Fehér Ház, illetve az elnök reagáljon rá, szeptember 19-ig el kell érni a 100 000 aláírást.

Ma délelőtt ellenőriztük az aláírások számát. Az ide kattintva elérhető oldal  17 óra 38 perckor 77003 aláírást mutatott.

Ugyanakkor egy nagyon jó hírt közölhetünk a honlap megtekintése és kipróbálása alapján. Az aláíróktól nem kérik annak bizonyítékát, hogy amerikai állampolgárok, vagyis ilyen követelmény ott nincs. Ezért kérjük kedves olvasóinkat: amennyiben szeretnék, hogy Sorost minél hamarabb terroristaként tartsák számon, és azt, hogy elvegyék NGO-inak vagyonát, mindenképpen írják alá.

A néven és e-mail címen kívül semmit nem kell beírni. Aki szeretne kapni információkat e honlapról, hagyja ott a beikszelési jelet a „The White House may send me emails about this and other issues”-nál. Ha nem, távolítsa el a jelet. A kitöltés után küldenek e-mailünkre egy üzenetet és az ott látható címre való rákattintással máris érvényesítettük aláírásunkat.

Hogy minél hamarabb indulhasson meg George Soros (bocsánat: „Soros György, a magyar származású”, stb.) terroristává nyilvánítása.

http://demokrata.hu/hir/kulfold/segiteni-tudunk-soros-terroristanak-belyegzesehez

Megosztás: