Petíció Soros terroristaként való megnevezésére

EPOCH TIMES

Egy, a Fehér Háznak benyújtandó petíció felhívja az Egyesült Államokat, hogy terroristaként listázza George Sorost és foglalja le a saját szervezetei és a hozzá köthető szervezetek vagyonát.

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Soros a kulcsfontosságú pénzelője számos államcsínynek világszerte, illetve színes forradalmak szítója. Hasonló módon pénzel ilyen irányú, most kibontakozó törekvéseket az Egyesült Államokban.

A petíció augusztus 20-án indult. Augusztus 30-ára több mint ötvenezren írták alá. Százezer aláírás szükséges szeptember 19-ig ahhoz, hogy arra választ adjon a Fehér Ház.

A petícióban az olvasható, hogy George Soros szándékosan és folyamatosan kísérel meg destabilizáló akciókat végrehajtani az Egyesült Államok és polgárai ellen, illetve lázadást szítani. Olyan terrorista taktikákat is követ, mint amelyeket a radikális marxista Saul Alinsky javasolt.

A Soros által pénzelt programok célja a rendszer és az Egyesült Államok alkotmányos kormányának összeomlása. Soros, folytatódik a petíció, egészségtelen és megengedhetetlenül nagy befolyást gyakorolt az egész Demokrata Pártra és az amerikai szövetségi kormány nagy részére. A petíció felhívja az amerikai igazságügyi minisztériumot, hogy nyilvánítsa Sorost és szervezeteit, valamint munkatársait terroristáknak; foglalja le vagyonukat a „polgári vagyontárgyak elkobzása” nevű törvény alapján.

Folytatás:

http://demokrata.hu/hir/kulfold/peticio-soros-terroristakent-valo-megnevezesere

 

 

Megosztás: