DK: A vizes vb: iszap és bűz /nem a Dobrev-házaspárról van szó/

Soha ne felejtsük el a DK 2017. július 3-i közleményét, amely itt olvasható a vizes vb-ről:

http://os.mti.hu/hirek/128346/a_demokratikus_koalicio_kozlemenye

OS Országos Sajtószolgálat

El sem merjük képzelni, mi lett volna egy budapesti olimpiával. Hamarosan megérkeznek az úszók, vízilabdázók, műugrók a 2017-es budapesti vizes VB-re, de a rendezvény helyszínei még mindig nincsenek készen. A balatonfüredi helyszínen nincs kész a parkolóház, egy részében áll a víz. A szinkronúszás helyszínén, a Városligetben egyelőre a lelátók állnak, a medencék nincsenek készen, iszap és bűz honol a környéken. Ha mindehhez hozzá vesszük a fő uszoda körüli folyamatos problémákat, akkor a kép még elkeserítőbb. A költségek napról napra százmilliókkal nőnek, most körülbelül 140 milliárd forintnál tartunk, de hosszú még a nap…

A Demokratikus Koalíció szerint a kormány szégyent hoz az országra, ha még egy vizes VB-t sem tud megrendezni. A DK szerint szégyenletes országimázs lesz, ha a kormánynak azt kell majd bejelentenie, hogy százmilliárdok ide, haveri vállalkozók oda, a kormány nem készült el a vizes VB helyszíneivel. Már csak abban bízhatunk, hogy a magyar sportolók sikeresen szerepelnek majd, és lemossák a szégyent, amit a Fidesz okozott.

Oláh Lajos országgyűlési képviselő, DK

Kiadó: Demokratikus Koalíció

——————————————————————-

Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

 

 

Megosztás: