A brit kormány frusztráltságában született britet utasít ki

Egy 21 éves brit fiatalembert utasít ki a brit belügyminisztérium annak ellenére, hogy Nagy-Britanniában született – „ami több, mint amit népességünk nagy részéről el lehet mondani”, jegyzi meg a felháborító hírt közlő Defende Europa hírportál.

A Colne-ben (Lancashire) lakó Shane Kenneth Ridge nem csak brit állampolgár, de etnikailag is brit. De a belügyminisztérium úgy gondolja, távozzon, és éljen Ausztráliában, mert édesanyja ott született, amikor nagyszülei ott vakációztak.

„A Shane család említett tagjai természetesen szintén etnikailag britek”.

„A bevándorlási hatóság nyilvánvalóan puha célpontokat keresve rendelte el Shane-nek, hogy hagyja el az országot. Miután képtelen volt deportálni álmigránsokat Pakisztánból, Indiából, Afganisztánból, más ázsiai és közel-keleti országokból, a hatóságok azok ellen fordultak, akik miatt a ’szociális igazság’ brigád nem fog az utcára vonulni, azaz a hazájukban született, fehér brit férfiakért”.

Shane Ridge az Egyesült Királyságban született. Brit jogosítványa van; fizeti az adóját. Csak angolul tud. Bejegyzett választó.

A kormány most fenyegető leveleket küldözget neki azzal, hogy bezárják bankszámláit, elveszik jogosítványát és nem kap egészségügyi ellátást. (Az eredeti cikkre kattintva olvasóink láthatják a „Migrációs kényszerítő” hatóság Shane Kenneth Ridge-nek címzett fenyegető levelét, amelyben az a mondat is szerepel, hogy „Lépéseket kell tennie az Egyesült Királyság azonnali elhagyására.)

A cikk szerint „ez nemzeti gyalázat”. „Hogy lehet az, hogy miközben a terroristák és nem európai élősködők Anglia utcáin eresztik ki lélegzetüket, ezt a fiatalembert, akinek brit vér folyik ereiben, arra kényszerítik, hogy távozzon?”

Ellentétben, írja a cikk, az Abdulokkal és Ahmedekkel, Shane-nek nincs hová mennie. Miközben a belügyminisztérium beenged terroristákat, piti bűnözőket, élősködőket, krónikus munkanélkülieket és henyélőket, és a pakisztáni csoportos nemi erőszakot elkövetőket nem deportálják.

Folytatás:

http://magyaridok.hu/kulfold/brit-kormany-frusztraltsagaban-szuletett-britet-utasit-ki-2148793/

Megosztás: