Rush Limbaugh: bármelyik pillanatban kirobbanhat a második polgárháború

BREITBART

Az Egyesült Államok legismertebb betelefonálós rádióműsor vezetője, a konzervatív Rush Limbaugh kijelentette, amilyen állapotok uralkodnak az országban a virginiai charlottesville-i események után, az Egyesült Államokban bármely pillanatban kirobbanhat a második polgárháború.

Amerikát belülről támadják, mondta. Hozzátette, életében nem tapasztalta azt, ami most van: ahogyan „kultúránkat, történelmünket, alapjainkat a legközvetlenebbül támadják… És ezt kívülről hozzánk ránk. Olyan emberek, akik kívülről jönnek vagy kívülről fizetik őket – a hazaiak mellett. Olyan emberekre gondolok, mint George Soros és más nemzetközi pénzember, akiknek célja, hogy az Egyesült Államok megszűnjön szuperhatalom lenni és hogy szó szerint kitöröljék az Egyesült Államokat, mint hatalmas vagy szupererős nemzet”.

Elmondta, semmi nem történik véletlenül. Az „antifák” nem azért bukkantak fel Charlottesville-ben, mert úgy gondolták, valami olyasmi történik, ami sérti őket. Nem. Azért jöttek Charlottsville-be, hogy mészárlást hajtsanak végre és pokol legyen ott. A Missouri államban lévő Fergusonban ugyanezért bukkantak fel.

Baltimore-ban is.

És felbukkannak majd ma, holnap és a jövő héten. Csak azért, hogy eltöröljék az amerikai történelmet. Ha meggyőzik az amerikaiakat, hogy Amerika eleve rasszista,  erkölcstelen  és törvénytelen, akkor sokkal könnyebb lesz azt az Amerikát megszüntetni, amit megalapítottak.

/A teljes szöveg kapitálisan jó./

Megosztás: