Amerikát kéretik a demokráciába bombázni – beépített választási csalásrendszer

INVESTOR’S BUSINESS DAILY

Az amerikai üzleti befektetők portálja szerkesztőségi cikkben foglalkozik azzal a most felszínre került, nehezen hihető ténnyel, hogy

„Az amerikai demokráciának van egy problémája – egy szavazási problémája. Az amerikai népszámlálási hivatal legújabb tanulmánya szerint az Egyesült Államokban több regisztrált szavazó van, mint ténylegesen életben lévő szavazó. Ez olyan zavaró tényező, amely nemzetünk jövőjét veszélyezteti”.

Az adatok a Judicial Watch (jobboldali civil szervezet, amely a legkínosabb adatokat követeli ki a hatóságoktól) Választási Tisztességesség Projektjétől származnak. A csoport a hivatalos választási hatóság adatait vizsgálta.

3,5 millió emberrel több regisztrált szavazó van az Egyesült Államokban, mint amennyi életben lévő, felnőtt korú amerikai polgár.  Az ilyen megdöbbentő pontatlanság ezüst tálcán felkínált alkalom a választási csalásra.

Erről eredetileg a National Review-ban Deroy Murdock újságíró írt, a Judicial Watch szövetségi államokra bontott adatai alapján. 462 amerikai megyében van több regisztrált szavazó, mint a választásra jogosult emberek 100 százaléka. Ez 3,552 millió embert jelent, akit Murdock „kísértet szavazóknak” nevez.

Kaliforniában 11 ilyen megye van. Ebből 10 Hillary Clintonra szavazott.

Los Angeles megyében – ahol több mint 10 millió ember él – 12 %-kal van több regisztrált szavazó, mint élő szavazó. Ez 707 475 plusz szavazatot jelent.

De a pluszos megyék közül a kaliforniai San Diego megye kapja az „enchilada grande” díjat. /Az enchilada grande ízletes mexikói fogás./

Mindez meghívás csalásra.

/A világ demokráciaszerető kormányai ezennel felkéretnek, hogy ugyanolyan katonai beavatkozással vessenek ennek véget, mint ahogyan a demokrácia hiányát Washington most éppen Venezuelában akarja katonai beavatkozással helyrehozni. A bombázást ajánlatos a John McCaint éppen lefedő tetőre dobott bombával kezdeni – függetlenül attól, hogy az emberek tízezrei életének kioltásáért felelős agytumoros szenátor éppen hol uszít újabb háborúra./

 

Megosztás: