A Booking.com kitiltotta a svájci szállodát, amely zuhanyoztatta volna zsidó vendégeit

THE JERUSALEM POST

A Zürichtől 130 km-re dél-keletre  lévő Arosában lévő Paradise Apartments hotelt a Booking.com levette foglalási listájáról azért, mert a szálloda vezetése külön, írott figyelmeztetésben részesítette a zsidó vendégeit, hogy zuhanyozzanak mielőtt a medencébe csobbannak. http://lovasistvan.hu/2017/08/15/all-a-bal-svajc-es-izrael-kozott-tusolni-kuldtek-a-zsido-szallovendegeket/

A Booking.com képviselője elmondta Shimon Samuelsnek, a Simon Wiesenthal Központ párizsi igazgatójának, hogy cége a figyelmeztetések miatt már nem teszi lehetővé a foglalást. „Semmiféle diszkriminációt nem tűrünk el. Megerősíthetjük, hogy a kérdéses ingatlan már nincs rajta a Bookign.com-on”

A szálloda tulajdonosa, Ruth Thomann elmondta a JTA zsidó távirati irodának, hogy röviddel kitétel után eltávolította a figyelmeztetéseket.

Azt mondta, csak a zsidó vendégek mentek a medencébe zuhanyzás nélkül, ráadásul pólót viselve. Ugyanakkor csak nekik szívességből engedték meg, hogy a személyzet hűtőszekrényébe tegyenek ennivalót.

Majd azt mondta, rossz szavakat választott, mert a figyelmeztetéseket minden vendégnek ki kellett volna tennie.

 

 

Megosztás: