Az amerikai energiaügyi miniszter elhitte, hogy az ukrán miniszterelnökkel beszél – átverték

SPUTNIK NEWS

Vlagyimir Krasznov és Alekszej Sztoljarov orosz komikus csőbe húzta Rick Perry amerikai energiaügyi minisztert. Vologyimir Grojszman ukrán miniszterelnökként jelentkeztek be és több politikai s gazdasági ügyet beszéltek meg vele. 22 percen át!

Videót is készítettek csevegésükről.

A két komikus a Sputniknak elmondta, átveréses telefonhívásuk célja az volt, hogy információt kapjanak az Oroszország elleni új amerikai szankciókról.

De megkérdezték tőle, vajon tényleg elhiszi-e, hogy orosz hekkerek nyomultak be az amerikai elnökválasztásba.

Sztoljarov elmondta, Perrynek fogalma sem volt, mennyibe kerül Ukrajnában a szén.

Azt is elhitették vele, hogy a nemrégiben feltalált, disznóürülékből és alkoholból készült ukrán bioüzemanyag használható.

Ugyanez a két srác volt, aki hasonlóan csőbe húzta Maxine Waterst, amiről e blog olvasói természetesen frissen értesülhettek: http://lovasistvan.hu/2017/02/15/ket-orosz-kope-hulyere-vette-maxine-waters-amerikai-kongresszusi-kepviselonot/ /E fekete afro-amerikai női kreténnek „bevallották, hogy Putyin meghekkelte a választásokat az afrikai Limpopó országban. Waters nem is sejtette, hogy ilyen ország nem létezik./

Sztoljarov ezt is mondta: „Az amerikai média az ilyen tréfákat elhallgatja. Gondolom azért, mert nem akarják, hogy lássuk, milyen hülyék a politikusaik.”

 

Megosztás: