Kínkeserv

Rémisztő balliberális dilemma lett a nyalásra megfelelő talp kiválasztása

 Közhely persze, hogy a hazai balliberális véleménykufárok a világon valóban egyedülálló negatív „hungarikumként” a külföld pártját fogják minden olyan konfliktusban, amely Magyarországgal szemben alakul ki. Elég, ha a Klubrádiót bármely időpontban maximum egy fél órára bekapcsoljuk, hogy erről egy aktuális összefüggésben az adott pillanatra is érvényes bizonyságot megszerezzük.

Budapest kontra Brüsszel, Budapest kontra Berlin, Budapest kontra Washington és sorolhatnánk: az elmúlt 27 évben nem volt egyetlen olyan  balliberális média- vagy politikusi hang, amely ne Budapest ellen, a külföldi erőközpont mellett állt volna ki szóban és tettben.

Amikor pedig e balliberális rendszer emberei vezették az országot – például 20 milliárd dolláros idegen adósság bezsebelésével, melyről akkor nem mondták, hogy „unokáinkat is eladósították” – az ilyen konfliktusra egyszerűen azért nem került sor, mert nem volt. Ami Brüsszelnek, Berlinnek és Washingtonnak jó volt, az automatikusan nekik is.

Igen ám, de Donald Trump megválasztásával teljesen új világ kezdődött. Elsősorban azzal, hogy az amerikai elnök olyannyira kiszámíthatatlan, hogy külpolitikája egyetlen biztos pontja éppen e kiszámíthatatlansága.

Folytatás:

http://magyarhirlap.hu/cikk/93896/Kinkeserv

 

 

Megosztás: