Juncker Ankarának: ha akasztotok, vége EU-s álmaitoknak

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottságnak ivási szokásaiban hithű muzulmánnak nem könnyen nevezhető elnöke figyelmeztette Törökországot, nehogy bevezesse a halálbüntetést, mert azzal „uniós tagságára rácsapja az ajtót”.

Az erről ma jelentő Eurobserver arról nem írt, vajon a junckeri fenyegetés hallatán a majdnem 80 milliós országban hányan ejtették ki ijedtükben kezükből az evőeszközt.

Egy olyan országban, amelynek lakossága már jó ideje tökéletesen tisztában van azzal, amit csak a liberálisok nem mernek kimondani: az egész török csatlakozás szélhámos ámítás.

Junckert az Euobserver az EB-vezérnek a Bild nevű német bulvárlap vasárnapi számában megjelent kijelentéseiből idézi. Ezekre annak kapcsán került sor, hogy Recep Tayyip Erdogan török elnök kijelentette, nem habozna bevezetni a halálbüntetést, ha a parlament támogatná.

Ezt Erdogan szombaton, Isztambulban az ellene indított és meghiúsult katonai államcsíny kísérlet első évfordulója alkalmával mondta. Ott fenyegette meg a puccsistákat azzal, hogy meg fogja bosszulni mintegy 250 ember halálát.

„Először le fogjuk tépni ezeknek az árulóknak a fejét”, ígérte, majd nyomaték kedvéért hozzátette: „Le fogjuk vágni a fejüket”.

Mely kijelentést ha nem is patika-, de egyszerűbb mérlegre téve láthatjuk, azt valamilyen rejtélyes okból máris többen ítéltek el a nyugati fősodratú médiában mint a 250 ember halálát okozó puccskísérletet.

Folytatás:

http://magyaridok.hu/kulfold/juncker-ankaranak-ha-akasztotok-vege-eu-s-almaitoknak-1960138/

 

Megosztás: