Botrány: Corbyn pizzázott egy „orosz ügynökkel” – a 2017-es Mccarthyzmus

SPUTNIK NEWS

/Ez a szemle technikai problémák miatt tegnap csak vázlatként került be./

A Sputnik News angol portáljának egyik legremekebb újságírója, Neil Clark, 10 nyomtatott oldal terjedelmű cikkében megy neki igen keményen annak a megfélemlítésnek, amit a fősodratú média teremtett meg.

Azzal indít,  hogy megkérdezi olvasóitól: ha a népszerűsége csúcsán álló vezető politikus lennének és lépten-nyomon kérlelnék az emberek, hadd fényképezkedjenek velük, akkor azt mondanák: „Kopjon le!” vagy inkább udvariasan azt, hogy „Persze”?

Hát nem szörnyű, hogy /a gyakran  antiszemita hírbe hozott/ munkáspárti elnök, Jeremy Colbyn is ezt mondta?

Nos, „Nagy-Britannia irtózatosan röhejes neokon gondolatrendőrsége szerint nem ez a helyes válasz. A munkáspárti vezetőnek először részletesen ellenőriznie kellett volna az illető külpolitikai nézeteit.”

Corbynt szerdán lefényképezték, ahogyan egy emberrel fényképezik egy pizzeriában. Azóta azzal házalnak a brit lapok, hogy Corbyn azzal a Dr. Marcus Papadopoulos-szal pizzázott, aki Asszad-barát és így „orosz ügynök”. Aki… és akkor jönnek a részletek Papadopoulos „véleménybűneiről”, beleértve azt, hogy szerinte Srebrenicában nem volt népirtás, csak tömeges gyilkosság.

Megosztás: