Most először: már az antifák is fasiszták lettek (Hamburgi harcok)

DIE WELT

A neokon német lap ezzel a címmel ment neki a Hamburgot csatatérré változtató balosoknak, antifáknak és egyebeknek: „A baloldal és barátaik új fasiszta erőszakja”.

Összefoglaló: „Az olyan jelenetek, mint amelyekre Hamburgban került sor, megrázzák az egész világot. A szeretetre méltó békés tüntetést egy fekete tömb marginalizálta, amely a büszke elbai metropoliszt polgárháborús területté változtatta.”

A G20 elleni tüntetésekről van szó természetesen.

A cikk szörnyülködve írja, hogy „az antifasiszták fasiszta erőszakot alkalmaznak”. (Ennél élvezetesebb kárörömöt kevés cikk okozhat.)

A Welt a Zöldek szemére hányja, hogy az erőszak eszkalációjáért a rendőrséget hibáztatja. (Mint Szél Bernadette fogja előreláthatólag ősszel ezt tenni.)

Ezúttal szemükre hányja fekete ruhájukat, „ami elárulja, hogy Mussolini feketeingesei inspirálták őket”. (Egyetlen német lap nem panaszkodott emiatt akkor, amikor az államilag dotált antifák erőszakot alkalmaztak a radikális jobboldali tüntetők ellen. Nálunk is olyan hányadékok, mint akik a Klubrádiót népesítik be, mussoliniznek a fekete ruhák láttán, de amikor saját kreténjeik, mint a bérzokogó Sándor Mária és társai feketenővérkednek, akkor nyista Mussolini.)

 

Megosztás: