Most Kern kancellár akarja büntetni Magyarországot és Lengyelországot

Tucatnyi osztrák és Ausztrián kívüli médium számol be arról, hogy (ezúttal) Christian Kern szociáldemokrata kancellár akarja megbüntetni Magyarországot és Lengyelországot. A több nyelven megjelenő, new york-i székhelyű Epoch Times ezzel a címmel ír a hazánk fölött ismét megsuhogtatott osztrák jatagánról: „Európa értékközösség: Kern kancellár Lengyelországot és Magyarországot a menekültválságban nyomás alá akarja helyezni”.

Érdekes lenne egyszer egy közvéleménykutatást tartani nálunk, hogy megtudhassuk, mit gondolnak az emberek, amikor azt hallják, hogy egy nyugati/uniós politikus az „értékekre” hivatkozik. Az uniós pénzeket saját érdekében lenyúló Martin Schulz volt európai parlamenti elnökre, a német szocialisták pártja mai elnökére?  Kern egyik elődjére, a magyar miniszterelnököt ugyancsak migránsügyben lenácizó, szintén szociáldemokrata Werner Faymannra? Az előbbiekhez oly hasonló Frans „Orbán antiszemtia” Timmermansra, az Európai Bizottság első alelnökére? Vagy csak egyszerűen hányingerük lesz ennek a bandának az „érték” hangoztatásaitól, netán gyorsan még a pénztárcájához is nyúl, nehogy az említettek onnan is kilopjanak belőle pénzt, például egy megszálló hatalom uniós támogatása növelése érdekében?

Egy olyan Európáról beszélünk, amelynek szégyentelenül aljas vezetőit messze jobban foglalkoztatja, hogy a budapesti „pride” kordonnal vagy anélkül vonul fel, mint például az, hogy Szaúd-Arábia nyugati segítséggel öl meg egy egész országot (Jement), vagy az olyan csekélységek, hogy Romániában, Szlovákiában vagy a balti államokban az őshonos nép, illetve az ott élő jelentős orosz kisebbség nyelvi jogai súlyosan sérülnek.

Kern e fenyegetést a neki természetesen kezet csókoló német Handelsblattnak adott interjújában eresztette szélnek, amely a beszélgetésnek ezt a címet adta: „Európa nem pénzautomata”. Az alcímben pedig rögtön hozzátette, a kancellár Lengyelországot és Magyarországot a menekültválságban kényszeríteni akarja kötelessége teljesítésére.

Mondja ezt annak az országnak a kancellárja, amely éppen a Brenner-hágó lezárásával fenyeget, oda páncélosokat és katonákat vezényel az Itáliából várható migránshullám miatt, amitől a kancellárral rokon ideológiájú római kormány epehányást kap és Ausztriát fenyegeti.

Ráadásul az interjúban Kern azt mondta, hogy nem elszigetelni kell Európa határait, hanem azokat nyitva tartani. Mondta ezt az a Mag (Kern), aki élvezettel nézi, hogy ócska bosszúból a proli szomszéd feldühítésére az osztrák-magyar határon teljesen feleslegesen és értelmetlenül rendez forgalomlassításokat annak ürügyén, hogy illegális migránsokat akar kihalászni, akikből egy darabot nem fog, hála az uniós jogszabályoknak megfelelően védett magyar határoknak.

Varsóra és Budapestre célozva tette hozzá: „Egyes kormányok úgy tesznek, mintha Európa bankautomata lenne, nem pedig értékközösség”. Majd kijelentette, további szankciókat támogatna „Magyarország és Lengyelország ellen a menekültkérdésben tanúsított együttműködésük és szolidaritásuk hiánya miatt”. Mert most már nagyon itt az ideje pontot tenni a konfliktus  végére, és: „Európa nem üzleti modell. Ha valaki nem teljesíti kötelességét, akkor e magatartásnak következményének kell lennie.” Mely kijelentés mutatja a kancellár végtelen butaságát és tájékozatlanságát, ugyanis az üzleti életben a nem teljesítésnek szerződésekben rögzített következményei vannak.

Majd a két országot külön-külön is meggyomrozta. Magyarországra vonatkozóan azt mondta, ”a társasági adót 9 százalékra csökkentette és ugyanakkor hatalmas nettó támogatásokat kap az EU-tól. Márpedig a kettő nem fér össze.”

Most már csak az a kérdés, mikor méltóztatunk már végre felébredni végtelen türelmünkből és egyoldalú jóságunkból (értsd: mélységes hülyeségünkből), és szupermarketes bojkottal fenyegetni meg Ausztriát, ha az itteni szupermarketjeiben megtévesztő csomagolásban továbbra is szeméttel fertőzi meg a magyar vásárlók egészségét, és ezt a szemetet még dupla áron is adja annak, amit elfogadható vagy jó minőségben kínál a Brenner hágótól a Fertőd tóig.

https://www.epochtimes.de/politik/europa/europa-ist-eine-wertegemeinschaft-kanzler-kern-will-polen-und-ungarn-in-aslykrise-unter-druck-setzen-a2159774.html

http://www.handelsblatt.com/my/politik/international/oesterreichs-bundeskanzler-christian-kern-europa-ist-kein-geldautomat/20020650.html?ticket=ST-2155920-h9wAygM6YDwgdXpdapa4-ap2

http://diepresse.com/home/ausland/eu/5247763/Kanzler-Kern_Europa-ist-kein-Geldautomat

http://www.salzburg24.at/kern-plaedierte-fuer-ein-neues-europa-eu-kein-geldautomat/apa-1436980998

 

Megosztás: