Migráns borbély a fodrászat tulajdonosnőjének nyakincáját vágta el

LAUSITZER RUNDSCHAU

Szerdán a Brandenburg tartományban lévő Herzberg kisvárosban egy ott dolgozó szíriai menekült elvágta a fodrász tulajdonosnő nyakát.

És most folytassuk az erről az esetről kissé keményebben tudósító független linzi Info-Direkt cikkét, amely le meri írni a majdnem meghalt tulajdonosnő nevét is (http://info-direkt.eu/2017/06/29/syrischer-vorzeigefluechtling-wegen-mordversuch-inhaftiert/)

„2016 augusztusában Ilona Fugmann herzbergi fodrászszalonjában a tarkabarka multikulti világ még rendfben volt. Erről lelkes hangon tudósított a Lausitzer Rundschau, amely bemutatta Mohammed R.-t, a mintamenekültet, aki oly kitűnően ért munkájához. Képzett menekült – és még jól is dolgozik!”

Ugyanez a lap 2017. június 29-én ezzel a címmel jelentette: Szíriai fodrász elvágja a tulajdonosnő nyakát. Sikeres integráció mintapéldája?”

Az adófizető, a szociális kasszát nem terhelő menekült borbéllyal még egy évig se mentek jól a dolgok.

Szeptemberben elején kapott állást Ilona Fugmann szalonjában. A tulajdonosnő jelenleg kórházban van. A „menekült” elvágta a nyakát. Tettének indoka nem világos. Mohammed R. vizsgálati fogságban van.

Talán azt a szégyent nem bírta elviselni, véli a portál, hogy egy nő a főnöke.

 

Megosztás: