Még több amerikai katona fog állomásozni térségünkben

RUSSIA TODAY

Az amerikai szenátus fegyveres erők  bizottsága 27:0 arányban /vajon melyik neokoncseléd mert volna ellene szavazni?/ szavazott arra, hogy a hadi költségvetést jövőre 97 milliárd dollárral megnöveljék, ahogyan azt Trump elnök javasolta májusban.

John „Orbán neofasiszta diktátor” McCain bizottsági elnök ezt azzal indokolta, hogy több pénz kell az amerikai hadsereg kelet-európai erőinek növelésére, és az egész projektet  az „Európai Elrettentési Kezdeményezésnek” nevezték el.

500 millió dollárt az ukrán kormány kap, hogy fegyvereket vásároljon.

A térségünk országaiban állomásozó amerikai katonák létszámát 15 ezer gyalogossal és ezer haditengerésszel akarják növelni.

De Izrael se maradt ki a pénzesőből: 558,5 millió dollárral többet kap, mint Trampli kért és így a zsidó állam (az amúgy is évente számára eljuttatott 3,8 milliárd dolláron felül) összesen 705 millió dollár pluszt kap.

/Így egy palesztin gyerekbe nem három, hanem négy és fél golyót lehet ereszteni, ami után a budapesti izraeli nagykövet felelősségre vonhatja a magyar miniszterelnököt, hogy miket beszél Horthyról, miközben Nagy Andor izraeli magyar nagykövet alázatosan megismétli azt a baromságot,  hogy nálunk nő az antiszemitizmus./

 

Megosztás: