A KGB-t tökéletesen ismerő Pacepa tábornok: hülyeség a Trump-Putyin konspiráció

INDEPENDENT JOURNAL REVIEW

Mihai Pacepa tábornok 1978-ban sétált be a bonni amerikai nagykövetségre és menedéket kért az Egyesült Államokban. A román hírszerzés főnöke, a Securitate háromcsillagos tábornoka pertu viszonyban volt Castróval, Hruscsovval és persze Ceausescuval.

Az azóta az Egyesült Államokban élő Pacepa tábornok (akinek visszaemlékezései magyarul is megjelentek) kijelentette, hogy a most folyó Trump-ellenes kampány annak az eredménye, hogy az Egyesült Államokat nyolc éven át szocialista/progresszív kormány irányította.

„30 év után látom a szocializmusnak és progressziónak álcázott Marxizmus vírusát és hányingert keltő sztálinista személyi kultuszát az USA partjait megfertőzni”.

A 88 éves ex-hírszerzési főnök így folytatta: „2009. február 7-én a Newsweek címlapján ez állt: ’Mindannyian szocialisták vagyunk’. A román Scienteia napilap ugyanezt kiáltotta, amikor a marxizmus átalakította az országot Ceausescu emlékművévé”.

Majd elmondta, 14 millió amerikai vesztette el munkahelyét, 41,8 millió amerikai él élelmiszerjegyekből. A GDP 3,4 % helyett 1,6 %-kal nő és az ország adóssága példátlan, 13 ezer milliárd dollár lett”.

A Trump elleni vádaskodásokról kijelentette: Hruscsovtól hallotta, hogy meg kell változtatni egy vezető nyilvános imázsát és akkor megváltoztatjuk a történelmet”.

A KGB, folytatta, és a román DIE több ezer hamis „dokumentumot” gyártott le, amelyekkel Harry Truman elnököt „Hiroshima mészárosának” mutatták be. Dwight Eisenhower elnököt a háborús katonai-ipari komplexum „cápájának”…

Így piszkítják be Trumpot is állítólagos összejátszásával az oroszokkal.

Megosztás: