Két rendkívüli könyv a német piacon júniusban (2/2)

E könyvből néhány mondat előzetesként, abból az ismertetésből, amely másfél hét múlva lesz olvasható a Demokratában. És ahol a könyv ismertetése heteken át folytatódik.

NGO TITKOS AKTÁK – Miként szítanak forradalmakat, puccsokat és háborúkat a CIA fedőszervei (I)

 

Ismét William Engdahl, a világhírű geopolitikai elemző egy könyvét ismertetjük folytatásokban. Ezúttal egy olyan kötetét, amely most, júniusban jelent meg a német könyvpiacon.

A német-amerikai Engdahlnak már számos könyve aratott sikert világszerte.

Több munkája lett bestseller, mint az Olajfegyverrel a világhatalomhoz,  Kína veszélyben, Háború Ukrajnában és Oroszországban, stb.

E mostani, 268 oldal terjedelmű könyvének  német eredeti címe: Geheimakte NGOs – Wie die Tarnorganisationen der CIA Revolutionen, Umstürze und Kriege anzetteln.

Könyvében a következőket mutatja be:

– A látszatdemokráciák hogyan és milyen brutalitással hajtják végre a rendszerváltoztatásokat az emberi jogok nevében.

– Melyek a valódi okai ezen rendszerváltoztatásoknak?

– A német politikusok miért támogatják az amerikai elit ezen stratégiáját?

– Milyen álnok stratégia rejtőzik Merkel „nyílt határok” terve mögött és kik a valódi titkos mozgatók?

– Milyen hihetetlenül óriási összegekkel támogatja George Soros az NGO-kat (nem kormányzati szervezeteket) és miért?

Vajon miért van az EU, sőt Németország  társadalmi és politikai destabilizálása nagyon előkelő helyen az USA programjában?

– Hogyan irányítja és támogatja az USA a dzsihad háborút és a nemzetközi terrorizmust?

– Milyen titkos tervei vannak Donald Trumpnak a Közel-Keletre nézve és miként fest stratégiája egy jövőbeni amerikai nyersanyagháborút illetően?

Összefoglalva: Engdahl bemutatja, hogy az NGO-k működésének okai milyen emberbarátiaknak és nemeseknek tűnnek. Csakhogy a valóság egészen más.

Könyve azon pusztító és szuperhatékony hadműveleteknek a krónikája, amelyeket egy titkosszolgálat valaha is megvalósított.

Az NGO-k békét, emberi jogokat és demokráciát ígérnek. Miközben az, amit magukkal hoznak, nem más, mint háború, erőszak és terror.

 

Megosztás: