Kérés: ha valaki el tudná juttatni az MIL-nek…

A Magyar Irodalmi Lap Szerkesztősége részére

Tisztelt Szerkesztőség!

Tegnap és ma többszöri kísérlet ellenére az Önök megadott e-mail címére küldött válaszomat visszadobta a rendszer.  Honlapjukon pedig szintén csak ez az egyetlen elérhetőség található.  Ezért tudom csak így eljuttatni az üzenetet: megtiszteltetés a felajánlott kitüntetés és természetesen örömmel fogadom el.

Üdvözlettel:

Lovas István

 

Feladó: Magyar Irodalmi Lap (MIL) <szerkeszto@irodalmilap.net>Tárgy: Kitüntetés

Tisztelt Lovas István Úr!

A Magyar Irodalmi Lap (MIL) hét éve működik anyanyelvünk és irodalmunk nemesítésére, a magyarságtudat erősítésére. Fennállása alatt 30 ezer művet adott közre. A MIL minden párttól, politikai vagy gazdasági csoportosulástól és médiától FÜGGETLEN! Szerkesztői, írói és olvasói az ország és a nemzet jövőjéről felelősséggel gondolkodók. Dióhéjban: http://www.irodalmilap.net/?q=cikk/30-ezer-szerkesztoi-level

Évente kétszer az arra érdemeseknek átadjuk A MIL BABÉRJA kitüntetés arany, ezüst és bronz fokozatát. ( http://www.irodalmilap.net/?q=cikk/mil-kituentetettjei )

A MIL szerkesztősége A MIL BABÉRJA arany fokozatával szándékozik elismerni az Ön magas szakmai tudását, a magyarság jövőjéért végzett fáradhatatlan munkáját és a bátorságát.

Kérjük, jelezze vissza, hogy elfogadja-e a kitüntetést.   Tisztelettel: A Magyar Irodalmi Lap Szerkesztőségeszerkeszto@irodalmilap.net

This message was created automatically by mail delivery software.

A message that you sent could not be delivered to one or more of its
recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:

  inter222@hotmail.com
    (ultimately generated from szerkeszto@irodalmilap.net)
    host mx2.hotmail.com [104.44.194.234]
    SMTP error from remote mail server after pipelined MAIL FROM:<lovas.istvan1945@gmail.com> SIZE=8800:
    550 SC-001 (SNT004-MC8F17) Unfortunately, messages from 162.144.115.232 weren't sent. Please contact your Internet service provider since part of their network is on our block list. You can also refer your provider to http://mail.live.com/mail/troubleshooting.aspx#errors.

 

Megosztás: