Hálás köszönet a rendkívüli érdeklődésért – és szünet június 21-ig

Mint korábban örömmel jelentettem, az a megtiszteltetés ért, hogy a kínai kormány és a kínai nemzetközi rádió meghívására 10 napra Kínába látogathatok annak alkalmával, hogy 2017 a média együttműködés éve Kína és  Közép-, illetve Kelet-Európa között.

Térségünkből a 21-ik század legnagyobb projektjében, az Új Selyemút kezdeményezésben résztvevő, 16 országból meghívott újságírók vesznek részt ezen az utazáson, melynek során számos kínai külügyi és média vezetővel találkozhatunk.

Mindez nem történhetett volna meg azon rendkívüli érdeklődés nélkül, amelyet az itt megjelent írásoknak szenteltek Önök.

Ennek jellemzésére egyetlen statisztikai adat: május 28-án, amikor csupán két, a hazai sajtóban meg nem jelent cikket ismertettem, 63 ezer kattintást regisztrált a számláló.

A múlt héten kiderült: az a megtiszteltetés is ért, hogy egy Németországban dolgozó magyar szemorvos jelentős összeget utalt át nekem azzal, hogy segítse munkámat, mert szerinte az – és most az általa használt dicsérő jelzőket elhagyom –  hiánypótló.

Remélem, az így lehetővé váló további média előfizetések gazdagítani fogják ezt az oldalt.

Ráadásul a múlt héten kiderült az is, nem csak Pekingből tekintik hasznosnak, azaz a magyar-kínai kapcsolatok erősítését segítő információforrásnak az Önök által  oly nagy és egyre nagyobb számban felkeresett írásokat, de Moszkvából is.

Hálás köszönet minden olvasónak!

 

 

 

Megosztás: