Siker: a rendőrség munkába lép: körözést indít a rendőrverő ellen

Tegnap Lázár János miniszternek „Soros”-kérdések címmel feltett egyik kérdésem /http://lovasistvan.hu/2017/06/01/soros-kerdesek-lazar-janosnak-unortodox-kormanyinfo-keres/ / így szólt:

Április 7-én a Pesti Srácok videóval mellékelte cikkben mutatta be, amint a Parlament előtt a CEU-ügyben tüntetők egyike zászlórúdjával megütött egy rendőrt. A cikk az illető fotóját is közölte és én azt tettem ki ide. Bucsek Gábor budapesti rendőrfőkapitány büntetőfeljelentést tett a rendőrt megütő személy ellen. Kérdésemre Dr. Bagoly Bettina főügyészségi ügyész, sajtószóvivő ma közölte, nyomoznak, de a gyanúsított kihallgatására még nem került sor.

Kérdésem: ennyire gyenge hatásfokkal dolgozik a rendőrség olyan súlyos esetben, amikor egy rendfenntartót üt meg egy Soros-ember?

Néhány órával a kitétel után a főügyészség közölte a Pesti Srácokkal, hogy megindítják a körözést a fotón látható rendőrverő ellen.

/Több, rokonszenvező e-mailt kaptam a tegnapi kérdésekre. Az egyik szövege:

„Csak szeretném megköszönni a munkásságát!

Egyúttal hosszú, egészséges életet kívánok önnek!

Már csak azért is, hogy minél tovább folytathassa ezt a munkásságát! Bár szerintem sajnos ez szélmalomharc!

De a Szent őrülteket külön tisztelem!”

Mint látható, a megszólalás nem feltétlenül szélmalomharc. Viszont búcsúzhatok szentségemtől és őrültségemtől, úgyhogy optimistán folytatom újságírói kötelességem azon részét, amely a Russia Today jelmondata: „Question more”, azaz „Kérdezz még többet”./

 

Megosztás: