Az autokrata Magyarország vs. a demokratikus Mexikó

 

Az elmúlt napokban főként három téren virágzott az olthatatlan zsigeri gyűlöletét ellenünk naponta kiélő nyugati sajtó

Majdnem három évtizede tudjuk, hogy egy jobboldali kormány vezette Magyarországról a nyugati fősodratú sajtóban kötelező minden rosszat hazudni. Ha szoros figyelemmel kísérjük e sajtót, feltűnik, hogy a megelőző hónapokban ez az ábrázolás a korábbinál is rosszabb lett, amiről sokan hittük, hogy lehetetlen feladat.

Sokasodnak a minden alapot nélkülöző összeesküvés-elméletek, amelyek egyenes ági rokonai a Putyint világhatalmi gyíkembernek ábrázolt konteóknak.

A liberális fősodrat pályáján nagy tekintélynek örvendő olyan médiumok hordanak össze ultranacionalista tücsöktől antiszemita bogárig legelképesztőbb marhaságokat a magyar népről, kormányáról és kormányfőjéről, amelyeket e sajtótermékek tulajdonosai fogyasztóiknak kötelező jelleggel írnak fel toroköblítésre. Azon médiumokról van szó, melyek szintén naponta hihihiznek lenézően és elítélően azon, hogy Orbán Viktor milyen összeesküvési elméletekben hisz George Sorossal kapcsolatban.

A napokban főként három téren mutatta meg olthatatlan zsigeri gyűlöletét ellenünk a nyugati sajtó.
Az egyik a budapesti családkonferencia volt, amelyről a brit Guardiantől a szintén brit Independenten át a homoszexuálisok német nyelvű honlapjáig, a M. Männerig a beszámolók címeiből nem maradt el az azon az oldalon kötelező „gyűlölet” szó, amely természetesen nem ezen egyívású internacionalista dacszövetség anatómiai velejáróját jelenti, hanem egy mindenkori jobboldali Magyarországot.

Folytatás:

http://magyarhirlap.hu/cikk/89374/Magyarorszag_vs_Mexiko

 

Megosztás: