Ann Coulter: Trumpnak jövőre annyi, ha nem tartja meg ígéreteit

FOX NEWS

/Ann Coulter a legrokonszenvesebb amerikai újságírónő. Undorodik a liberálisoktól. Ha nálunk nem  hülyék lennének oly sok fontos területen, már legalább egy könyvét rég kiadták volna magyarul. Például az „Adios, Amerika! A baloldal országunkat harmadik világbeli pokollá akarja tenni” címűt, amelyik 2015-ben jelent meg. Ann ma beszélt a Fox Newsban, ahol szintén sokat hívják. Egyébként jogász végzettségű. Fantasztikus könyvei közül egy másik a „Hogyan beszéljünk egy liberálissal, ha már muszáj”. /

Ann Coulter Donald Trump egyik legnagyobb támogatója volt a tavalyi elnöki kampányban, de mára nagyon nem tetszik neki, amit az elnök csinál.

Elmondta: az amerikaiak azért választották meg Trumpot, hogy „építsen falat a mexikói határra, érvényesítse a migránsokra vonatkozó törvényt, mondja fel a NAFTA-t és fejezze be világcsendőri szerepünket”.

„Sajnos nem kapjuk azt, amiért szavaztunk”, mondta.

Majd így folytatta: „Mindkét politikai párt elnöke éveken át azt tette, amit a Wall Street és az elitek akartak. Trump volt az egyetlen jelölt, aki Amerikát tette előre. Azt akarom, hogy visszatérjen kampányígéreteihez. Ha ezt nem teszi, a demokratapártiak elpusztítják a republikánusokat a 2018-as félidős választásokon, és totálisan biztos, hogy alkotmányos vádemelést indítanak ellene”.

Majd azt mondta még, Trumpnak egyáltalán nem késő visszatérnie ígéreteihez és alig várja, hogy elefánt legyen a porcelánboltban.

 

Megosztás: