Soros meg akarja dönteni a lengyel kormányt?

ARMSTRONG ECONOMICS

Martin Armstrong azon közgazdászok egyike, akik már a kilencvenes években nagy pontossággal jelezték előre a világgazdasági trendfordulókat. Most saját portáljának nyilatkozott.

Az őt kérdező bankár feleleveníti Armstrong 1999. márciusi, tokiói konferenciáját, amikor a közgazdász arra figyelmeztette a japán kormányt, hogy Soros és csoportja manipulálni akarja a jent még abban a pénzügyi évben. Elmondta a japánoknak, miként kell felülemelkedniük Soroson és csapatán. A japánok hallgattak rá, és Sorosék egymilliárd dollárt veszítettek. Martin Armstrongot ezután nevezték el „Mr. Yen”-nek.

Most Soros Varsó ellen fordult, mondja a kérdező. A válaszban a közgazdász felidézi az akkor történteket. Sorosék a fiskális év végére le akarták nyomni a japán jent, majd április 1-jére felfuttatni. De vesztettek. Jó mulatság volt, mondja Armstrong és így folytatta:

A lengyel kormány le akarja állítani azon norvég pénzeket, amelyek Lengyelországba áramlanak Soros ottani Batory Alapítványától (a hazai szolgasajtó a hivatalos „Batory” nevet éppen úgy átírja helyes magyarságúra, mint ahogyan meghamisítja Soros első nevét Györgyre).

Folytatás:

http://demokrata.hu/hir/kulfold/soros-meg-akarja-donteni-lengyel-kormanyt

 

 

Megosztás: