A Guardian belehülyült saját magába: asszonyverés a terrorizmus oka

(Ő Khalid Masood)

THE GUARDIAN

A brit Guardian, amely jó tíz évvel ezelőtt kezdett baloldaliságából bal- és neoliberálisba fordulni, ma véleménycikkével bebizonyította, hogy az Egyesült Királyságban sokkal nagyobb baj van az újságírókkal, mint a focihuligánokkal.

Egy Hadley Freeman nevű tollnoka ezzel a címmel írt ma publicisztikát: „Mi a közös a magányos támadókban?”

A cikk azzal kezdődik, hogy Khalid Masood, a múlt heti londoni autós merénylő kapcsán micsoda szörnyű dolgokat írogat a jobboldal. Hogy persze, ilyenek a muzulmán migránsok, és közülük kerülnek ki a magányos merénylők.

Á, dehogy, írja. Majd még gyorsan belerúg egyet Angolföld egyik legcsodálatosabb újságírójába, Katie Hopkinsba, akit eddig a brit bíróságok „csupán” mintegy 300 000 font büntetésre ítéltek, amely összegeket különféle muszlim migránsoknak kellett bánatpénzekként kifizetnie. /Pár napja óriási cikket írt a Daily Mailben a Masood-félékről./

Masood feleségének, Farzana Isaq-nak egy rokona elmondta, meséli Freeman (kedves Kuruc.info, nehogy levonjatok téves következtetéseket!) hogy férje össze-vissza verte, méghozzá rendszeresen.

Majd elővesz korábbi fehér szuprematista merénylőket, akik szintén asszonyverők voltak.

Később ide konkludál: „a probléma nem az iszlám, de nem is az iszlám perverz értelmezése, hanem a frusztrált maszkulinitás perverziója”.

Majd átugrik a Fehér Házba, és azt írja Trump főtanácsadójáról, Steve Bannonról, hogy őt feleségverésért 1996-ban elítélték.

De Trumpnak ez sem elég. Ő is a muzulmánokban látja a veszélyt.

Freeman viszont most megtalálta a magányos merényletek igazi okát. Legalább tudjuk, hogy Ahmed Basszad miért hajt a tömeg közepébe a jövő héten valahol Európában.

Megosztás: