Putyin, a globális gyíkember

Percenként megy a háborús uszítás azok részéről, akik a Soros-tényeket összeesküvésnek kiáltják ki

Különös bukéja van annak, amikor a világot állítólag titokban irányító és minden nyugati ügybe magát beleártó Putyin orosz elnökről folyamatosan vizionáló, koncentrált tulajdonú nyugati fősodratú média naponta sikít összeesküvésről, zöld gyík- és jugoszláv békaemberekről. No meg persze az obligát antiszemitizmusról, amikor olyan tények kerülnek terítékre, mint George Soros pénzember dokumentált beavatkozásai más országok belügyeibe.

Arról a „filantrópról” van szó, aki „színes forradalmak” sorát készítette elő demokratikusan megválasztott kormányok megbuktatására, vagy csak „egyszerűen” aláásta azokat. Nem egyszer vagy kétszer a korábbi amerikai kormányok hathatós segítségével és együttműködésével.

Mint az történt és történik Macedónia esetében, ami miatt az amerikai törvényhozás több tagja alapos vizsgálatot indított, és további adatokat követel a külügyminisztériumtól, miután kiderült, a szkopjei amerikai nagykövetség közpénzből dollármilliókat juttatott Soros ottani helyi szervezeteinek.

Folyatatás:

http://magyarhirlap.hu/cikk/83748/Putyin_a_globalis_gyikember

 

Megosztás: