„Nyugati értékeink” már nem léteznek

UNZ REVIEW

Ezzel a címmel jelent meg Paul Craig Roberts, Reagan elnök volt pénzügyi államtitkárának cikke, amely így kezdődik:

„Legyünk őszinték. Az Egyesült Államoknak az iraki Moszul elleni támadása nem az Iszlám Állam elleni támadás, hanem Izrael „Öntött ólom” gázai hadműveletének ismétlése. A cél az, hogy Izrael kedvéért a lehető legtöbb muzulmánt öljék meg.

Emlékezzünk rá: az Iszlám Állam azért van Irakban és Szíriában, mert az USA azt felszerelte és azért küldte oda, hogy megdöntsék Asszadot, amikor a brit parlament és az orosz kormány blokkolta Obamának a tervét, hogy megszállja Szíriát. Az Iszlám Állam Washington kreatúrája, ahogyan az Al-Kaeda is.

16 év és több billió dollár után az afganisztáni tálibok még mindig előnyben vannak ‘a világ egyetlen szuperhatalmával’ szemben…

Miért van az, hogy a Demokrata Párt, a liberális/haladó/baloldal, az idióta ikrek, John McCain és Lindsey Graham /szenátorok/ , és az amerikai, valamint az európai népet annyira nem érdekli, hogy dollár billiókat ölnek életek milliói kioltásába és a muzulmán országok infrastruktúrájának és így a nyugati világ jó hírének szétrombolásába? Hogyan lehetséges, hogy egy transznemű vécélétesítmény fontosabb, mint muzulmán országok folyamatos, indokolatlan elpusztítása a Nyugat által?”

 

Megosztás: