Brit laptudósítás: „A svéd város, ahol a migránsbandák agyonverték a multikulturalizmust”

THE DAILY MAIL

A brit lapban Katie Hopkins újabb, svédországi helyszíni tudósítása teljes címe:

Az a svéd város, ahol migránsbandák agyonverték a multikulturalizmust, és röhögnek az általuk megvetett törvényeken és azokkal szembe mennek

Tudósítását azzal kezdi, hogy egy olvasója nagyon mérges volt, amikor első, svédországi jelentését azzal kezdte, hogy egy magát fiatalkorúnak mondó 45 éves migráns által megerőszakolt gyerek 14 éves volt.

Mert a tény, hogy 12 volt.

„Ez tehát ma a liberalizmus állapota”, írja, hozzátéve, olyan eltökélt volt az olvasója annak bizonyításában, hogy tévedett, hogy nem érdekelte a sarokban kuporgó, megerőszakolt gyerek.

Katie Hopkins a Svéd Demokraták vezetőjét is kérdezte. A radikális jobboldali párt jelenleg a legnépszerűbb a svéd politikai palettán.

Elnöke azt mondta, a svédeknek a probléma beismerése egyet jelenten annak elismerésével, hogy 80 évnyi liberális gondolkodás hibás volt. Hogy a multikulturalizmus nem működik, hogy a tömeges migráció nem vezet integrálódáshoz, hogy Svédország nagy hibát követett el.

Amikor beszélgettek egy kávéházban, egy hölgy felismerte és odalépve azt mondta neki: még hangosabban mondja ki az igazságot és Svédország nem mondhatja továbbra is, hogy utópia, mert bukásra áll.

A migránsok lakta városrészek „no-go” zónák lettek. Az ott kézigránátos támadást végrehajtó rendőrség lett a norma. A nők nem merészkednek az utcára. A mentőket és tűzoltókat rendőrök kísérik.

A tudósítónő elment a Kista tűzoltóállomásra, ahol beszélt Fredrik Liljegren parancsokkal.

A fiatalember elmondta, hogy az ő körzetükben van a legtöbb tűzeset.

Emberei migráns gyerekeknek magyarázzák el, hogy miért nem jó, ha kővel dobálják a tűzoltóautókat. Vagy vágják el a gumiabroncsot. Vagy a tömlőt.

A tűzoltóállomásról rendszeresen lopnak is. „Így nézi ki a multikulturalizmus a 21-ik századi Svédországban. Meg vagyok döbbenve, hogy a morális korlát ilyen páratlan mélyre hullt”.

De mindenki hallgat. A késelésekről, a fegyverropogásról, a nemi erőszakról, a közösséget terrorizáló bűncselekményekről.

Kivéve Peter Springare, aki 42 évet töltött el rendőri szolgálatban.

A tudósítónő vele is beszélt.

Megosztás: