„Orosz-szakértő” transz-atlantista Bendarzsevszkij a köztévén

Hölgyeim és Uraim,

Miután a negyedik felháborodott e-mailt kaptam Anton Bendarzseviszkij „Oroszország-szakértőről”, úgy gondoltam, a mait kiposztolom.

Magam soha nem láttam, de annyit mondhatok, ami például nemrégiben a közszolgálati Kossuthon a 12:30-kor kezdődő Ütközőben hangzott el a két meghívott „szakértő” szájából Oroszország-Szíria ügyben is, vérlázító volt. A műsorvezető készpénzként tálalva a két „szakértő” által nagy örömmel fogadott azon hírt vitatta meg,  hogy az Amnesty International több tízezer akasztott emberről hazudott egy szíriai városi börtönben. Egy szót nem vesztegettek el arra, hogy az AI erről éppen úgy hazudott, mint az rólunk teszi folyamatosan.

Tehát az e-mail eredeti szövege, amelynek írójától természetesen engedélyt kaptam név nélküli kitételre:

 

Szeretném felhívni a figyelmét az M1 Híradóján már többedszer felbukkanó állítólagos szakértőre. Anton Bendarzsevszkij a neve és:

„1995-ben jöttünk el Belaruszból, Minszkben születtem. Amikor tíz éves voltam, Magyarországra emigráltunk a szüleimmel. Ennek az oka az volt, hogy apukámnak volt egy nagy vállalkozása, és amikor hatalomra került a jelenlegi belarusz diktátor, Alexandr Lukasenko, politikai okokból el kellett hagynunk az országot. Így kerültünk Magyarországra, Pécsre, mert itt voltak ismerőseink.”

Ez az ember „osztja az észt” a jobboldali nézőknek Ukrajnáról, Oroszországról. Teljesen elfogult, atlantista propagandát fejt ki. Számára Poroshenkó a minta vezető, igazi demokrata, míg Oroszország nem tud olyat tenni, ami ne az ördög műve lenne. Nyelvtörvény, fanatikus banderista pribékek tízezrei állig felfegyverezve, meg sem érinti a „szakértői” ingerküszöbét.

Beszéljünk róla, mivel alighanem közpénzből tanulgat itten és a Híradó is fizet neki a „szakértésért”…

 

Megosztás: