Gorka Sebestyén válaszol arra, hogy miért dobálják sárral

BREITBART

Exkluzív interjút adott a náci szimpátiával vádolt Gorka Sebestyén (lásd a legutóbbit itt: http://lovasistvan.hu/2017/02/18/ki-gorka-sebesteny-egy-trump-tanacsado-kilep-az-arnyekbol/)

a Breitbart portálnak, amelynek korábban szerkesztője volt.

Mint a Breitbart News korábban már jelentette, Eli Clifton kezdte a besározást a Lobel.og blogon (amely egy Gorkát nácizó hosszabb, egy Eva S. Balogh nevű bűztömegtől vett idézettel kezdődik). E sztorit átvette Chelsea Clinton (Clintonék lánya), a /Soros támogatásban részesülő/ Southern Poverty Law Center és még a Times of Israel is.

Eli Clifton azt írta,  hogy a múlt vasárnap Gorka több fotón volt látható egy olyan magyar csoport érmét viselve, amelyet az amerikai külügyminisztérium úgy listáz, mint amely a nácikkal együttműködött a II. világháború során.

Gorka egy videón mondta el az igazat. Azoknak ajánlja megnézésre, akik totálisan unják a hazugságokat és mindazok besározását, akik Trump kormányának tagjai, illetőleg az elnök támogatói.

Édesapját 1979-ben tüntették ki a diktatúra elleni ellenállásban tanúsított magatartásáért.

Édesapja 14 évvel ezelőtt meghalt.

Ő pedig  viseli a kitüntetést édesapjára és annak tetteire emlékezve. 1945-ben apja tizenöt éves volt.

18 éves korában kommunista ellenes szervezetet hozott létre, amit Kim Philby, a hidegháború egyik leghalálosabb árulója dobott fel.

A mai Terror Házában kínozták meg.

A kínzást túlélte. 1956-ban menekült Nyugatra egy rabtársa 17 éves lányával együtt, aki felesége lett és Sebestyén édesanyja.

Angliában telepedtek le.

 

Megosztás: