„Golyót Trumpnak!”: Miként idomítanak egy társadalmat az elnök megölésére

RUSSIA TODAY

Hol találkoznak a liberális establishment kívánságai a fekete gangsta-kultúra szóképeivel? – teszi fel a kérdést első mondatában a globális tévé német nyelvű portáljának amerikai tudósítása.

Egyebek között ott, felel, ahol Donald Trumpnak a kiiktatásáról van szó. A gyilkos fantáziák mind több embert ragadnak magukkal mind az USA-n belül is kívül.

A hivatalban lévő amerikai elnök meggyilkolása az amerikai demokrácia egyfajta korrektív formája, ha az ország polgárai netán egy olyan elnököt választanak meg, akit a pénzügyi elit befolyásos köreinek nem tetszik.

Ebben az esetben az elnök fizikai likvidálásának és a megölt elnöknek például engedékeny alelnökével történő kicserélése a dolgokat helyre teheti.

A tudósítás bemutatja, miként démonizálják, dehumanizálják Trumpot elmebetegnek, huligánnak, randalírozónak, atomgombának, halálos üstökösnek vagy fejlevágónak ábrázolva. A világ leghatalmasabb országának elnökét számos magazin címoldalán kiáltotta ki törvényen kívülinek.

A beszámoló ezután számba veszi, hány alkalommal uszított a fősodratú média Trump elnök meggyilkolására.

Kezdte a CNN, amely azon tanakodott, mi lenne, ha az elnökavatás napján meggyilkolnák.

A popénekes Madonna napokkal később a Fehér Ház felrobbantásáról álmodozott.

Josef Joffe, a német Die Zeit hetilap főszerkesztője, az uralkodó elit képviselője, a közszolgálati német tévében Trump eltávolításának megoldását meggyilkolásában látta.

Trump potenciális gyilkosának azt ígérik, legendát csinálnak belőle.

A facebook és a twitter ezerszámra közvetít hasonló üzeneteket.

Egy trikó ezzel a felirattal kapható: a csomagtartóban géppisztolyunk van Donald Trumpnak. Ilyeneket rappelnek is.

 

Megosztás: