Az FB eltávolított egy posztot baloldali aktivista nők ingyen szexajánlásáról migránsoknak

A blogomon posztolt írásokat azonnal automatikusan kiteszem az FB-re.

 Tettem ezt ezzel a szöveggel is, amely február 14-én került ki (http://lovasistvan.hu/2017/02/14/haziasszonyok-es-baloldali-aktivista-nok-ingyen-szexet-ajanlanak-a-migransoknak/)

 KARATETIGERBLOG

Ezzel a címmel tudósít a német blog arról, hogy  nevezettek felhívási stádiumában lévő projektjük – „Szabad szerelmet szabad embereknek!” – Berlinben és Freiburgban bontakozik ki.

E projekt köti össze a baloldali aktivista nőket, diáklányokat és háziasszonyokat, hogy kifejezzék együttérzésüket a Németországba Afrikából és a Közel-Keletről érkezett menedékkérőkkel.

Az egész most „szájtól szájig” propaganda alapon terjed a menedékkérők között, akik a „segítők” mobiltelefonszámait cserélik ki egymás között.

 

Az FB ma közölte, eltávolították a posztot, mert ott szexhirdetés történt és egy erre alkalmas fotó volt. (Egy monokinis hölgy volt látható, amely a Karatetigerblog cikkét is illusztrálta.)

/A bevezetőben megadott linkkel a blogra kattintva látható a bejegyzés és a fotó./

 Íme az FB szövege:

 Olvasd át a Facebook közösségi alapelveit.

A meztelenség megjelenítését korlátozzuk. A nemi aktusok bizonyos leírásait is eltávolíthatjuk. A meztelenség és a szexuális tevékenység megjelenítésének ilyen jellegű korlátozásai digitálisan létrehozott tartalomra is érvényesek, kivéve ha a tartalmat oktatási, humoros vagy ironikus céllal teszik közzé.

Eltávolítjuk a szexuális erőszakkal vagy kizsákmányolással fenyegető vagy azt népszerűsítő tartalmakat. Ebbe beleértendő a szexuális jellegű anyagok kérése, a kiskorúakat érintő bármilyen szexuális tartalom, az intim képek megosztásával való fenyegetés és a szexuális szolgáltatások felkínálása. Megfelelő esetben a tartalmat átadjuk a bűnüldöző hatóságoknak.

A Facebook közösségi alapelveinek elolvasásával tájékozódhatsz részletesebben arról, hogy milyen üzenetek és bejegyzések megengedettek a Facebookon.

Tudd meg, hogyan távolíthatsz el valamit az idővonaladról.

 

Megjegyzés: igazán „örvendetes” annak az FB-nek az ilyen irányú érzékenysége, amely tízezrével hagyja oldalán Trump elnök meggyilkolására buzdító szövegeket.

Most illusztrációként egy bundás hölgy fotóját tettem ki.

 

 

Megosztás: