Eddig 387 086 aláírás a Szudánban 23 évre ítélt misszionárius szabadon bocsátásáért – Írja alá!

Félmillió aláírás szükséges.

Ha van tisztességes aktivista szervezet az Európai Unió területén, az a Citizen Go, amely konzervatív ügyekért áll ki. De nagyon. Nem csak panaszkodik, rinyál és azzal bénít tétlenségre a háttérhatalom érdekében, hogy azt ismételgeti, az annyira erős, hogy úgyse lehet semmit tenni ellene.

Hanem harcol.

Olyan ügyekért, amelyek a Soros-féléknek bűzlenek.

Eddig petícióját 387 086-an írták alá (bocsánat: 2 perce már eggyel többen, miután aláírtam) azt a petíciót, amellyel a szudáni elnököt kérik, adjon amnesztiát Petr Jasek 52 éves cseh misszionáriusnak, akit egy kartumi büntetőbíróság 23 évre ítélt. Azért, mert az üldözött keresztények segítésére ment Szudánba.

A Citizen Go-nak magyar oldala is van.

A szövegben ez is olvasható:

„Viszont az tény, hogy egy szudáni börtönben egy 52 éves férfi számára 23 év börtön egyenlő a lassú halállal. Mennyi ideig bírhatja ki egy ember az erőszakot és a betegségeket és az alultápláltságot?”

A Citizen Go Szijjártó Péter külügyminiszterhez is segítségért fordul tudva, hogy a magyar kormány kiemelten kívánja megvédeni a világon üldözött keresztényeket:

. Ezenkívül azzal a kéréssel fordulunk Magyarország külügyminiszteréhez, Szijjártó Péterhez, és az üldözött keresztények megsegítéséért felelős helyettes államtitkárhoz, dr. Török Tamáshoz, hogy tegyenek meg minden lehetséges diplomáciai lépést Petr Jasek, Hassan Abduraheem Kodi Taour pásztor és Abdulmonem Abdumawla szabadon bocsátása érdekében.
2017.02.03. 

———-

 

Itt lehet elolvasni a petíciót és aláírni:

http://www.citizengo.org/hu/pr/38644-engedjek-szabadon-cseh-misszionariust

 

/A magyar nyelvű petícióhoz eddig tízezren csatlakoztak/

Megosztás: