Problémák az e-maillel és jó hír azoknak, akik szeretik a fősodratú médiában nem szeretett híreket

Hölgyeim és Uraim, az elmúlt hetekben olykor olyan e-maileket kaptam, amelyek küldési címét – nekem érthetetlen okokból – a blog továbbító mechanizmusa nyilván megváltoztatott, mert azokra válaszolva kézbesíthetetlen üzenet jött vissza.

Ez legutóbb tegnap történt.

Annak ellenére, hogy napi 3-400 e-mailt kapok, igyekszem a személyes e-mailek mindegyikére válaszolni.

Tekintettel arra, hogy napi mintegy 18 órát dolgozom, azok megértését kérem, akik tőlem valamiről a véleményem kifejtését kérik, vagy megkérdezik, hogy egy általuk elküldött hír mennyiben igaz. Oknyomozási kéréssel inkább a szerkesztőségekhez érdemes fordulni.

A facebook üzeneteket küldőknek is kérem szíves megértésüket, ugyanis egyrészt ezen üzeneteket nem minden nap nézem, másrészt azokat az FB  két részre osztja. Egy részüket e felirattal kategorizálva: „Új üzenetküldési engedélykérések”.

Ezt csupán pár hónapja fedeztem fel és ez a magyarázata annak, hogy éveken át az ott csoportosított üzenetekről nem tudtam.

Másik: igazán sajnálom, de a rendkívül megnőtt munkaterhem miatt előadásokat sem tudok vállalni.

Viszont örvendetes hírrel fejezem be azoknak, akik szeretik a fősodratú médiába nem igen kerülő híreket: ezek februártól négy újabb nyilvános fórumon kapnak helyet.

Ezekről időben mindenkit értesülni fog, és természetesen ugyanezt teszik a szóban forgó médiumok is.

 

Megosztás: