Macedónia megindította a globális SOS (Stop Operation Soros) mozgalmat

PAMELAGELLER

Új, nagy, globális mozgalom indult Macedóniában SOS (Stop Operation Soros – „Állítsátok Le a Soros Hadműveletet!”) néven azért, hogy „az egykor a nácikkal együttműködő George Soros milliárdos gonosz machinációjának véget vessenek”.

Az SOS alapítói felhívták a világ polgárait, hogy „harcoljanak a civil szektor egycélúsága ellen, aminek a kitalálója és vezetője George Soros”. „A mozgalmat azért hozták létre, hogy leleplezzék George Soros szervezeteinek felforgató tevékenységeit”.

Soros fokozatosan átvette a teljes macedóniai civil szektort és azt saját céljaira használja és eszközként egyetlen politikai párt céljai érdekében.

Ezt a Soros ernyő alatt működő Nyílt Társadalom Alapítvánnyal valósították meg.

A szervezők azzal is megvádolták az alapítványt, hogy az a macedón szuverenitás aláásása érdekében együttműködik külföldi érdekcsoportokkal, külföldi nagykövetségekkel és olyan szervezetekkel, mint az USAID.

Az erről jelentő portál cikkében példának tekinti azt, hogy Magyarországon Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette, erősen korlátozni fogják Soros szervezeteinek magyarországi tevékenységeit.

Szintén említette Julan Assange WikiLeaks alapító vádját Soros ellen, miszerint annak Szervezett Bűncselekményeket és Korrupciót Jelentő Projektje „kizárólag arra összpontosít, hogy negatív sztorikat tegyen közzé Oroszországról”.

 

Plusz infó a témában a Russia Todayből: https://www.rt.com/viral/373253-assange-reddit-soros-usaid/

 

Megosztás: