George Soros és egy „véletlen, spontán, globális női tüntetés” Trump ellen

EPOCH TIMES

Ezzel a gunyoros címmel nézett alaposan a női tömegdemonstrációkra az elsősorban a világ keleti részével foglalkozó, több nyelvű portál .

Cikkét Madonna sikolyával kezdi, aki Trump elnökké válására úgy reagált,  hogy felhívta Amerika asszonyait, tegyék világossá, nem hajlandóak elfogadni „a zsarnokság eme új korszakát”. Mert az ország valamennyi kisebbsége „veszélybe” került. Ezzel szembe kell állítani „a szeretet forradalmát”.

Ezután az Epoch Times megnézi a mögöttes okokat.

Felsorolja azon országokat, ahol ilyen nőtüntetéseket tartottak, beleértve Magyarországot (lásd a táblázatot a tüntetések időrendjével együtt a cikkben).

Majd megvizsgálja a női menetelés mozgalmának hálózati portáljait. Ezek közül 56-nak  „meglehetősen szoros kapcsolata van George Soros-sal”.

Kiemeli: milyen érdekes, hogy e menetekre épp Oroszországban nem kerül sor, mert ott Soros szervezetei nem grasszálhatnak.

Megjegyzés: azok a balliberálisok, akik a fenti hírt most elolvasták, azonnal „összeesküvés-elméletet” szimatolnak, mint ahogyan ezt a CIA a hatvanas években kitalálta a számára kínos hírek elleni védekezéses támadásra.

Szándékosan tettem ezért másodiknak az ugyanezt megállapító New York Times cikkét ugyanerről. mely NYT egyébként Putyint olyan zöld gyíkembernek tekinti, akinek „keze” a világot ide-oda rángatja.

 

Tehát:

NEW YORK TIMES

A cím: George Soros milliárdosnak a washingtoni Női Menet több mint 50 ’partneréhez’ van kapcsolata

A cikk – bármilyen hihetetlen is azonos ideológiájú laptársa támadása – már az elején előveszi a brit Guardian-t, amiért az a menetet a női jogok „spontán akciójának” nevezte. Majd részletesen bemutatja a menetet rendező főbb szervezetek Soros-kapcsolatát.

A cikket egyébként Asra Q. Nomani írta, aki korábban a Wall Street Journalnak dolgozott.

Megosztás: