A holywoodi színésznő statárium bevezetésével akarja késleltetni Trump beiktatását – Soros ismét színre lépett

WND

„A Trump-ellenesek a szórakoztatóiparban, a jogi szakmában és a George Soros által pénzelt csoportokban agitálnak és azt tervezik,  hogy kínos helyzetet teremtenek az amerikai elnöknek a beiktatása napján”, kezdi cikkét az amerikai jobboldali hírportál.

Rosie O’Donnell színésznő azt akarja, hogy az amerikai kormány rendeljen el statáriumot annak megakadályozására, hogy Trump elfoglalja hivatalát és addig ne vonulhasson a Fehér Házba, ameddig nem „vizsgálják ki” az orosz hekkeléshez fűződő kapcsolatait.

120 000 ügyvéd, joghallgató és aktivista szervezetet hozott létre „Ügyvédek a Jó Kormányzásért” néven azzal, hogy mozgósítanak Trump és a republikánus irányítású kongresszus ellen. A szervezet a beiktatás napján „nagy tervezési konferenciát” tart Washingtonban és azt, hogy ingyenes jogi segélyt biztosítson „a polgári és emberi jogok védelmezésére” és koordinálni fogja erőfeszítéseit egy „Emelkedj felül” („Rise Above”) konferencián azért, hogy „jogszerű” ellenállást fejtsen ki a Trump-kormány és a republikánusok által irányított kongresszus ellen.

Megosztás: