Lebukott Soros sarkalatos jövendölése az Iszlám Államról és Oroszországról

PROJECT SYNDICATE

E honlap az év utolsó napján kör-emailben küldte el, hogy mely írások keltették portáljukon az idén a legnagyobb figyelmet.

A cikkek egyike Sorosé, 2016. február 10-ről.

Címe: Putyin nem szövetséges az Iszlám Állam ellen

Aki meg akar győződni arról, hogy ez a felfújt hólyag (Soros) milyen hülyeségeket vet papírra, amelyeket megjelenése után sokan komolyan vesznek, azok számára ez kötelező olvasmány.

George Soros világpatkány (bocsánat a közszolgálati és egyéb fenéknyaló médiától: Gyuri bácsi, a magyar származású…, mert nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy a „György”, amire hamisítjuk hivatalos George nevét, az magyar név, noha Soros viseli…) cikkét úgy kezdi, hogy „Az Egyesült Államok és az Európai Unió vezetői súlyos hibát követnek el, amikor azt hiszik, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök potenciális szövetség az Iszlám Állam elleni harcban”.

Mint azóta kiderült, ki is győzte le ezt az Iszlám Államot Szíriában? Asszad elnök orosz segítséggel.

És Aleppó felszabadítása, illetve az Iszlám Állam onnan való kiűzése után létrehozták a tűzszünetet ebben a szerencsétlen országban, amelyet a Nyugat és öbölbeli szövetségesei tettek tönkre az Iszlám Állam és a többi terrorcsoport anyagi és fegyverrel  történt támogatásával.

Milliókat lökve neki Európának…

 

De azért ez se semmi: Tálas Péter, “biztonságpolitikai szakértő”, aki állandóan neokonabb akar lenni a neokonoknál, ezt nyilatkozta novemberben:

http://inforadio.hu/kulfold/2016/11/18/talas_peter_trumpnak_tudomasul_kell_vennie_sziria_kerdeseben_amerika_foszereplo/

“Kell”. Miközben Amerikát meg se hívták a múlt heti tűzszüneti tárgyalásokra, illetve annak megkötésére.

 

 

Megosztás: