Üzenet az olvasóknak – változás mától: Ha Washington háborút indít ellenünk, a válasz nem reszketés lesz

A nyugati információs terrorkorszak obamai fokozása

 

Kedves Olvasók!

Szenteste Obama amerikai elnök mostanáig tartó,  fülsiketítő médiacsendben (a kivételeket lásd itt🙂 olyan törvényt írt alá, amelynek egy része a „kelet-európai” „orosz, kínai” és hasonló propagandaforrások elleni küzdelmet hirdette meg amellett, hogy az Egyesült Államokban az ilyen tevékenység kifejtéséért az állam ezen túl bezárathat bármely médiumot.

Talán mondani sem kell, ha nálunk egy ilyen törvényt hoznának, a New York Times, a Washington Post, és a német nyelvű sajtó élenjárásával jajongana, visítana és vijjogna az egész nyugati média, majd fenyegetést fenyegetés után hangoztatva lépne közbe az Európai Unió, a strasbourgi Európa Tanács és a többi gazember szervezet, amelyek vezetői szétpopulistáznák, demokratikus értékvédelmeznék és szintén rólunk szólva gyűlöletbeszédeznék a fél világot.

Ugyanez az amerikai  törvény hatalmas összegeket biztosít arra is,  hogy a kelet-európai országokban civil- és emberjogi szervezetek „propaganda” elleni fellépését segítsék, ellen médiumokat is létrehozva.

A korábban az itt megjelenő sajtószemlék a „Nemzetközi sajtószemle” rovatban jelentek meg. Azt követően, hogy a közelmúltban az Európai Parlament az orosz propaganda elleni küzdelemre vonatkozóan határozatot hozott, ugyanabba belefoglalva az Iszlám Állam propagandája elleni küzdelmet (azon terroristákról van szó, akiket a Nyugat támogat, mint tegnap azt elismerte a CIA igazgatója, a rovatot átneveztem „Terrorszemlének”.

Tekintettel az új amerikai törvényre, mától kezdve a korábbiaknál több kínai, orosz és iráni – három, békére és normális kapcsolatok kialakítására törekvő ország – hírforrásból fogok idézni, illetőleg az eddigiekből mélyebben merítek. Azt pedig, hogy ezek tények vagy álhírek, illetve mennyire megbízhatóbbak a nyugati forrásokból jövő információknál, az idő elteltével nyilván sokaknak kiderül.

Más:

A weboldalamon (lovasistvan.hu)  elhelyezett írásokat automatikusan teszem ki a facebook oldalamra, amely nem közszereplői facebook oldal, és így ott az ismerősök száma ötezerben van korlátozva. Ők azok, akik kommenteket írhatnak.

Annak arányában, ahogyan bárki ismerősi státuszát megszünteti, feltölthetem az ismerősi megerősítésre  várakozókból az ötezres határig.

Arra kérek minden ismerősi státuszban lévő olvasómat, hogyha nem tetszik neki akár az eddigi, akár a mától módosított oldalam, szüntesse meg ezt a státuszt, mert én ezt magamtól nem szeretném megtenni.

Ismét más:

Olykor – igen ritkán – megtörténik, hogy a blogomon (weboldalamon) nekem küldött emailekre a küldött válasz „továbbíthatatlan” (rossz email cím jelzéssel) jön vissza. Ez történt ma is egy hölggyel, aki „violin…@gmail.com” címmel írt emailt megköszönve, hogy olyan űrt tölt be munkám, amely máshol nem található. Sajnos két próbálkozás után se sikerült neki válaszolni, illetőleg megköszönni, amit írt.

A facebookos kommentek és üzenetek nézésére a napi 16-17-18 órai munka miatt sokszor sajnos nincs időm.

Ezért arra kérek mindenkit, ne haragudjon, ha nem kap(ott) választ.

Jobb és biztosabb, ha a blogomról (webhelyemről) küld emailt, mert azokat munka közben mindenkor megnézem.

Köszönet mindenkinek.

Olyan sokaknak, hogy már nem is merem ideírni a weboldalamon a látogatási statisztikai adatokat, mert a puszta tényközlés önmagában véve lassan már túlzott hivalkodásnak tűnhet.

Megosztás: