Orbán a garancia a Magyarországra migráló németeknek

wurst

Elképesztő cikk jelent meg egy fősodratú lapban: nemhogy támadná Magyarországot (a szokásos dögöljetek meg rasszista, antiszemita, populista, idegengyűlölő, stb. disznók), de dicséretét zengi.

Címe: A németek Orbán Magyarországára jönnek, hogy meneküljenek a bevándorlók elől.

A kitűnő (tény)cikk az Egyesült Arab Emírségek Gulf News címen megjelenő egyik vezető lapjában,  (a másik a Khaleej Times) látott tegnap napvilágot.

Szerzője Stephane Kovacs, aki vette a fáradságot és a helyszínről tudósítva írt le tényeket, nem pedig  Heller Ágnest, Vásárhelyi Máriát, Fischer Ivánt (kormány, még egy milliárdot neki!) vagy a Political Capital Krekó Péterét faggatta.

A Brandt család például azért vásárolt Marcaliban házat, mert szeretne biztonságban élni az idilli csendben.

Ottmar Heide helyi ingatlanügynök elmondja: „Tízből nyolc német kliensem a tömeges migrációs hullám miatt menekül Németországból”.

Jönnek Cserszegtomajra, Somogyfajszra, Vonyarcvashegyre.

Birgit, az 53 éves szőke német feleség elmondta: „Azt fogjuk tenni, amit a migránsoknak kellene tenniük Németországban”.

Vagyis például gyorsan meg akarnak tanulni magyarul, hogy beilleszkedjenek.

Aggódnak gyermekeik jövője és nyugdíjuk miatt. Este Németországban féltek a szupermarketbe menni.

Addig olvasgatják a Balaton Zeitungot (megjegyzés: naná, nem a mocskos Pester Llyodot).

Férje édesapja 81 éves. Elmondta, mit szeret Magyarországban: „Keresztény országban vagyunk: nincsenek mecsetek és nincs kebab minden sarkon”.

Elégedettek, hogy Magyarországra esett választásuk. „Olyan, mint Németország volt 30 évvel ezelőtt”.

A tudósító záró mondata: „Ameddig Orbán van hatalomban – és minden arra mutat, hogy 2018-ban újraválasztják – , biztosítva vannak, hogy nem fognak túl sok migránsba botlani.

Megosztás: