DK-nak: azonnal hagyjanak fel az álhírekkel! Evilági isteneik, Obama és Merkel is ezt parancsolja maguknak!

dk

Gréczy Zsolt nevű szóvivőjük tegnap az MTI OS-en át közleményt  adott ki ezzel a címmel:

DK: Hiányzó munkaerő, rekordmagas adók, alacsony bérek – Orbáné a régió leggyengébb kormányzása.”

Nem értem, hogy Önök miért nem fogják fel az önök által olyannyira szeretett nyugati világ jelenlegi vezetői – Barack Hussein Obama, Angela Merkel, Francois Hollande és társai – szerint legfontosabb harc lényegét, amellyel  a létünket fenyegető orosz katonai- és kíberagresszió visszaverhető.

Jól adtam vissza ezt az irdatlan marhaságot, amelynek egyik célja Oroszország katonai provokálása, a Kremltől való paranoid félelem fenntartása az amerikai hadiipari komplexum érdekében, másrészt pedig a „gyűlöletbeszéd” örve alatt a szólásszabadság megfojtása?

Közleményük álhír kategóriába tartozó állításaik:

Amikor nem plakátolni kell, hanem kormányozni, Orbán Viktor mindig a
Kelet-Közép-Európai régió leggyengébb miniszterelnökei között foglal helyet
. Mivel magasak az adók és alacsonyak a bérek, a munkavállalók elmenekülnek Magyarországról és inkább a „hanyatló Nyugat” országaiban vállalnak munkát. Mivel munkaerőhiány van, a befektetők
nem jönnek Magyarországra, főleg, hogy a feldúlt oktatástól és
szakképzéstől sem várhatják a képzett munkaerő utánpótlását. Mivel
nem jönnek a befektetők és nem jönnek létre új munkahelyek, a magyar
gazdaságra sötét napok várnak. Így működik az országot tönkretevő
orbáni gazdaságpolitika.
A Demokratikus Koalíció szerint Orbán Viktoré a régió leggyengébb
kormányzása.

 

A valós tények ismertetésével nem a kormányt akarom védeni (amelynek ott az MTI OS, hogy kiadjon cáfolatot, ha akar), hanem az önök figyelmét felhívni arra, ne terjesszenek álhíreket, mert az veszélyesebb, mintha kilőném a szemüket, természetesen demokratikus keretek között, mint önök erre megtanítottak bennünket.

Önök azt állítják, a munkavállalók menekülnek tőlünk és a befektetők nem jönnek. Orbáné így a régió leggyengébb kormányzása.

Most pedig jöjjenek a tények. Mégpedig két olyan forrásból, amely előtt önök úgy térdelnek le, mint a bálványimádók bálványaik előtt.

Az egyik a Financial Times, amely 2016. május 27-i grafikonos-táblázatos összeállítása, amely „Kelet-Európának van a legnagyobb népességvesztesége a modern történelemben”. Ami önmagában döbbenetes, ugyanis az EU miatt térségünk országaiban a népességveszteség arányaiban minden más földrészét megelőzi. Ami véleményem szerint az egyik legfontosabb ok, hogy nem lett volna szabad csatlakoznunk az emberek szabad áramlását is biztosító brüsszeli tömbhöz.

Az összeállítás szerint  az elvándorlás a felsorolt 19 ország közül 2010 és 2015 között 1000 főre vetítve a legrosszabb Litvániában, majd Lettország, Albánia, Románia, Szerbia, Észtország, Bulgária, Horvátország, stb. következik. Magyarország a negyedik legjobb. Az Európai Unió tagországai közül pedig az első. Vagyis tőlünk vándoroltak el a legkisebb arányban a mai kormány első öt évében.

A második egyébként Csehország, a harmadik Szlovénia. Ahogyan ezt írom – és ez is tény – a Klubrádió ottani kollégáihoz hasonló Rózsa Péter, a 6 órás híróra mai műsorvezetője elődalában ismét a magyarok kivándorlásáról beszélt. Hogy Hitlerhez mikor ér el a „breaking news” terén, azt… hoppá! hát nem említette e pillanatban?…

Tehát ugorhatunk.

Szóval a második tényforrás a térségben a befektetéseket mutatja. A forrás az Invest Europe, The Voice of Private Capital (A magántőke hangja). Ugye ez szépen susog pártelnökük füleiben?

A tanulmány címe: Közép- és Kelet-Európa magántőke statisztikája – 2015.

Az ezen kimutatásban található táblázatok egyike például 2012 és 2015 között az éves befektetések a befektető cégek száma szerint. 13 országot dolgoz fel. E szempontból mi vagyunk a másodikak. A lengyelek az elsők. A két leggyengébb Szlovénia és Horvátország.

A befektetések értéke euró millióban megadott össze országok szerinti versenyében a legutóbbi, 2015-ös évet tekintve az uniós országok közül Lengyelország az első és Magyarország a második. Mögöttünk áll Romániától Csehországig több uniós ország.

Vagyis azt ajánlom, hagyják abba a gyűlöletkeltő álhírek terjesztését, nehogy az ön demokráciájukban szokványos módon három, azonosítási jelüktől megfosztott rendőr vezetőségük minden tagjához odamenjen és földre rántva fejbe rugdalja őket/önöket.

Közleményüket így zárják:

A DK szerint az Orbán-kormány bukása utáni demokratikus Magyarországnak az elsődleges dolga kell legyen az emberek és a cégek terheinek a csökkentése, hogy mind a fizetések, mind a magyar gazdaság növekedő pályára álljon.

 

Erről annyit, ha netán az ön karmaik közé kerülne a kormányrúd, annak átvétele utáni nap ezt a közleményt adnák ki:

„A DK koalíció kormányának megdöbbenéssel kellett tudomásul vennie, hogy az Orbán-rezsimtől átvett államkincstár annak hazug adatszolgáltatása ellenére nem csupán üres, de az vészterhes hiánnyal terhelt. A nemzet alapvető érdeke azt kívánja, hogy azonnali hatállyal a Nemzetközi Valutaalaphoz, az Európai Unióhoz és az Európai Központi Bankhoz forduljon áthidaló kölcsönért, mely időpontig rendkívüli kormányzást vezetünk be. Ennek értelmében…”

Majd a Klubrádiónak átúsztatnának egymilliárd forintot gyorssegélyként.

Na, mivel ezt már mindenki tudja, ezért önöknek niedermüllerestől, molnárcsabástól, vadaistól vigaszágon az marad, hogy igazi hungarikumként a hazájukat naponta árulják és árulják el idegenben.

Soraimat pedig azzal a kéréssel zárom, hogyha bakancsos rendőrosztag kell, csak jelezzék. Még be is zupálok.

 

 

Megosztás: