Videó Hillary Clinton külügyminiszter Kadhafi líbiai elnök megöléséről: „Jöttünk, láttunk és meghalt, hahahaha!”

clintonnelaughs

15 évvel és három nappal ezelőtt, 2011. október 20-án Kadhafi líbiai elnököt Szurt városában ölték meg Nyugat-barát terroristák.

Ekkor Hillary Clinton volt az Egyesült Államok külügyminisztere. . Az amerikai  CBS-nek nyilatkozva mondta: „Jöttünk, láttunk és meghalt, hahahaha!”. https://www.google.hu/search?q=we+came+we+saw+he+died&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=GHYMWMqhH-Sv8wf7_IDYCw

A Russia Today három nappal ezelőtt, a kerek évforduló az erről szóló cikkében felelevenítette e bejátszást, amely itt is megtekinthető, ha netán a fentebbi linkkel bajok támadnának:

https://www.rt.com/news/363454-timeline-gaddafi-death-anniversary/

Aki nem aludta át az elmúlt éveket, tudja mivé lett azóta Líbia. És tudja, az összeomlott, egykor prosperáló országból miként fenyegeti Európát nap mint nap a migránsáradat.

Csak a múlt hét szerdán az olasz parti őrség Líbia északi partjáról indult 3 ezer migráns életét mentette meg.

Ha ma is él Kadhafi, ezek az emberek be se juthattak volna Líbiába.

Vajon mi lenne az amerikai sajtóvisszhang, ha – ami elképzelhetetlen – egy vezető magyar politikus kacarászna egyet, amennyiben a világra életveszélyes Obama elnök vagy akár itteni, posztját baksisért megvásároló képviselője, Colleen Bell nagykövet egy autóbalesetben életét vesztené?

Megosztás: