Ők október 2-án szintén „igennel” szavaznak a kvóta népszavazáson

isis-1

Meglehetősen fáradt trükk az, amikor a „Csak erős idegzetűeknek!” műfigyelmeztetéssel csalogatnak embereket, hogy amit látni fognak, azt nagyon érdemes megnézniük, mert olyan „izgi”.

Nos, amit itt látni lehet, arra viszont igen nagy felelőtlenség nem felhívni a figyelmet.

Vannak, akik úgy kommentálták a látottakat, hogy két napig  nem tudtak aludni a látványtól.

A vágatlan videó az Iszlám Állam terroristáitól származik.

Azt a zerocensorship.com (nulla cenzúra) amerikai portál tette fel, ezzel a címmel:

„A Daes számos ’kémet’ végez ki és mészárol le, mielőtt bárányokként húskampóra akasztaná fel őket.”

A videón a terroristák igen nagyszámú ember torkát vágják el. Ömlik, spriccel a vér a torkukból. Úgy, hogy minden látható. A nyak elmetszésével együtt.

A kivégzésre szántak közül többet arra kényszerítenek, hogy nézzék bajtársaik kivégzését.

A kivégzetteket azután húskampóra függesztik fel.

A tömegmészárlást végzők egyértelműen igennel szavaznának nálunk az október 2-i migráns kvóta referendumon. Azaz arra, hogy engedjék be őket. Mint a „demokratikus ellenzék” vezetői és médiabeli támogatói.

Azon gondolkodom, hogy elküldöm ismertebb alakjaik címét az Iszlám Államnak, hogy tudják, ha netán sikerül áttörniük Röszkénél a határon, kihez forduljanak.

Ezt a gondolatomat segítette az 1999-ben még adófizetői pénzen eltartott közszolgÁLLATi Bolgár György, aki – tehát az első Fidesz-kormány idején -, a koalíció tagjairól a toleráns liberálisok közismert lapjában, a Népszavában 1999. február 17-én azt írta, „Dögöljenek meg”. Majd február 25-én a Magyar Nemzetben azzal kontrázott a cikke miatt őt egy picit megdorgálónak, hogy egy publicisztikába sok minden belefér, így a megdöglesztés is.

Jó ötlete neki is lehet.

https://www.zerocensorship.com/uncensored/isis/daesh-executing-slaughtering-several-spies-before-hanging-them-meat-hooks-like-sheep-graphic-video-322459

 

Megosztás: