Soros 2014-ben Ukrajna ura volt; miért nem hal meg, hogy csatlakozzon áldozataihoz?

soros-syria38

ZERO HEDGE

A pénzügyi-politikai portál a napokban a DCLeak-en elérhetővé tett Soros-dokumentumok alapján bemutatja, hogy Soros 2014-ben Ukrajna ura volt. Soros az illegális Majdan-puccs után a kijevi amerikai nagykövettől, Geoffrey Pyattól kezdve az ukrán miniszterekig szoros kapcsolatban volt. Soros elsőrendű célja az volt, hogy aláaknázza az orosz befolyást és kulturális kapcsolatokat. Az egyik ilyen nyilvánosságra került dokumentum címe: „Reggeli Geoffrey amerikai nagykövettel”. A 2014. március 31-i reggelin több vezető ukrán politikus és tanácsadó vett részt. A nagykövet szó szerint ekkor felkéri  Sorost, hogy vegye a dolgokat a kezébe. (A portálon ott vannak a szó szerinti idézetek és linkek.)

 

VETERANS TODAY

Az amerikai veterán katonák  független portálja teljes lelkesedéssel üdvözli azt, hogy Vlagyimír Putyin orosz elnök kitiltotta George Soros spekuláns szervezeteit Oroszországból. Az ismert újságíró idéz az e honlapon augusztus 14-én megjelent cikkből, amelyben Jim W. Dean azt írja, hogy Soros „nyilvánvalóan az az ember, aki nem hajlandó meghalni és így csatlakozni áldozataihoz”.  Hozzáteszi: Soros és a Goldman Sachs „ugyanazon testvériség ideológiai része. Stratégiájuk egy picit eltér, de végcéljuk az, hogy a gazdasági rendszerrel (legyen az kapitalizmus vagy szocializmus) és politikai manipulációval életeket pusztítsanak el.” Miközben Soros februárban azt írta, hogy „Puyin nagyobb fenyegetés Európa létére nézve, mint az Iszlám Állam”.

*             *             *

A portálon megjelent másik cikk címe: „Oroszország, Irán és Kína: itt az ideje, hogy belevágjanak az Új Világrend ügynökeinek arcába”. 

 

Megosztás: