Szelényi Zsuzsa, az adófizetői pénzen eltartott parlamenti képviselő a Bloomberg nevű hírügynökség neokon meseteóriája alátámasztására arcátlanul meghamisított információt szolgáltatott „nemzetéről”

szelenyi-zsuzsanna4

A Bloomberg nevű hírügynökségnek a Chicago Timesban másfél nappal ezelőtt megjelent lecsapódása ezt a címet kapta: „Oroszország ’fegyverként’ használja a migrációt, hogy destabilizálja Európát.”

A cikkben ez olvasható: „Az európai vezetők, akik osztják Oroszország egyes céljait, profitáltak a menekült ellenes hangulatból. Szelényi Zsuzsa, egy magyarországi ellenzéki párt parlamenti képviselője azt mondta nekem, hogy nemzete egy ilyen példa, ahol a miniszterelnök támogatást nyert antidemokratikus és EU-ellenes politikájáért.”

Ezután Szelényit szólaltatja meg a fantazmagória-teória (ballibül: konteó) ezredik terjesztője, Josh Rogin: „Egyetlen menekült sincs Magyarországon, de /Orbán/ menekültellenes kampánya izmosodik. Az oroszok ezt arra használják, hogy elvonják Európa figyelmét, és azt hiszem, ez sikeres.”

Csak Bicskén – ahol ezt írom – jelenleg  majdnem 800 migráns van a táborban.  Ez a tábor kapacitásának majdnem kétszerese.

Közülük négyet éppen két napja oktattam ki egy általuk értett nyelven, meglehetősen emelt hangon, hogy hová ne szemeteljenek.

Hogy nulla legyen a számuk, legjobb lenne őket a Bloomberg szerkesztősége és az adófizetői pénzekből ultragazdaggá vált Szelényi család rezidenciája között megosztani őket.

Ez a nő adófizetői pénzen terjeszthet éktelen hazugságokat képviseleti helyéről idegen hatalmak nagyhatalmi érdekeit szolgáló hazugságok kiszolgálása mellett.

Hogy ezt hagyjuk, az igazi hungarikum.

 

Megosztás: