„Az olasz klán vezetője levágta a lányát molesztáló roma két kezét”

NEMZETKÖZI SAJTÓSZEMLE

mano3-529x264

SUPERNOTZIE

A hírportál a Nápolyban kiadott, országos terjesztésű Il Mattino napilap honlapján megjelent cikket ismerteti , amely szerint egy 17 éves lányt – a Camorra egyik klánja fejének lányát – egy roma molesztálta a Parco della Legalità (Törvényesség Parkja) mellett. A férfi tapogatni kezdte a lányt, majd megpróbálta megcsókolni. A lánynak sikerült hazaszaladnia, ahol elmondta a bátyjának a történteket. Ő azonnal értesítette apjukat, aki rögtön a roma nyomába eredt. Még a tett színhelyén megtalálta. Megverte, betette kocsijába, majd egy építkezési helyre vitte, ahol levágta mindkét kezét. Ott talált rá egy autós, aki mentőket hívott. A portál megadja a forrás internetes linkjét, de a cikket az Il Mattinóról már eltávolították.

 

BBC

Egy kínai barlangban most talált, 80 ezer éves 47 emberi fog azt mutatja, hogy az emberiség nem Afrikából rajzott szét 60 ezer évvel ezelőtt, hanem Kínából, számol be a rendkívüli ásatási leletről a brit közszolgálati adó.

 

DIE WELT

Egyre erősödik Angela Merkel menekültpolitikájával szembeni ellenállás. A CDU parlamenti frakciójának egy csoportja határozattal akarja a kancellárt eltéríteni a nyitott határ politikájától és le kívánják zárni a határt. Még a határakadály építése sem lehet többé tabu, jelentette ki Christian von Statten, a CDU-n belül a polgári középosztályt képviselő csoport vezetője. A német rendőrszakszervezet elnöke, Rainer Wendt a jobboldali német lap vasárnapi számában már követelte, hogy építsenek drótakadályt a német-osztrák határra.

Folytatás: http://nssz.blogstar.hu/

Megosztás: